Celebrity

'Emilia Clarke geen spijt van vele naaktscènes'

De actrice blikt terug op haar rol in de populaire serie 'Game of Thrones'.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 13:42 in Celebrity
Binnenkort gaat het laatste seizoen van de hitserie Game of Thrones in première. In de serie is veel naakt te zien. Actrice Emilia Clarke (Solo: A Star Wars Story, Terminator Genisys), die de rol van Daenerys Targaryen speelt, heeft geen spijt dat ook zij uit de kleren is gegaan, zo vertelt ze in een interview met The Sun.

De Britse actrice Emilia Clarke (32) brak definitief door dankzij haar rol in fantasyserie Game of Thrones. Volgende maand verschijnt het laatste seizoen. In een interview met The Sun blikt Clarke terug op dit avontuur. De actrice vindt de serie geweldig. "Ik zou geen enkel onderdeel van de serie opnieuw en anders willen doen", vertelt ze.

Geen spijt
Clarke blijkt dikwijls de vraag te krijgen of ze misschien spijt heeft van alle naakt- en seksscènes die zij heeft moeten spelen. "Het korte antwoord is nee; ik zou echt niets willen veranderen", aldus Clarke. De eerste aflevering van het achtste en tevens laatste seizoen van Game of Thrones verschijnt zondag 14 april op HBO.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Ik heb ook geen bewaar tegen haar vele naaktscènes.

GreenHornet

Avatar

ik zie het probleem niet

Dukat

Avatar

Mijns inziens waren er te weinig van dergelijke scenes. Mocht wel veel meer zijn

Warhasbegun

Avatar

ik heb ook geen spijt dat ik ze bekeken heb

nieuwslaatste nieuws

meest populair