Celebrity

'Donald Trump wil federaal onderzoek starten naar Alec Baldwin (SNL)'

De President gelooft dat het SNL samenzweert met de democraten en Rusland.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Wouter Drummen om 07:22 in Celebrity
Als je een beetje de film-buzz volgt, is de kans erg groot dat je er van op de hoogte bent dat President Donald Trump en acteur Alec Baldwin niet al te beste vrienden zijn. Baldwin imiteert Trump namelijk al een hele tijd op Saturday Night Live, iets waar de President een enorme hekel aan heeft. Sterker nog, Trump denkt nu dat het zelfs goed zou zijn om een officieel onderzoek te starten, aangezien hij gelooft dat het SNL samenspant met de democraten en zelfs Rusland...

Het is alweer het 44ste seizoen van het populaire SNL, dat in al die jaren tijd, al met heel wat Presidenten de draak heeft gestoken, maar niemand nam het zo persoonlijk op als Trump. Hij heeft zich er op zijn Twitter-pagina al vaker over uitgelaten maar nu wil hij zelfs nog een stapje verder gaan en heeft de FBI al gevraagd of ze niet een onderzoek kunnen uitvoeren.

Trump's tweet
Zo zei de President: ''Ik vind het ongelooflijk dat shows zoals Saturday Night Live, die smakeloos en totaal niet grappig zijn, de hele tijd naar dezelfde persoon uithalen , elke keer weer, zonder ook maar eens iets van 'de andere kant' te laten horen. Zou hier geen federaal onderzoek naar gedaan kunnen worden? Het SNL moet wel samenwerken met de democraten en mogelijk Rusland! Ze laten altijd maar een kant van het verhaal horen, en het meeste ervan is gewoon onzin!''

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

SNL is al jaren een Democraten bolwerk

Wilskracht

Avatar

Best grappig dat Trump iets smakeloos vindt. Is een beetje alsof R. Kelly zegt dat Michael Jackson te ver ging

Ang3l

Avatar

Wat een kleinzerig kind is t toch.....

meanrat

Avatar

Wat een afgang dit. Alsof SNL een actualiteiten programma is die zich journalistiek moet verantwoorden. Maar hij heeft wel gelijk; het is niet grappig.

Moviemagic

Avatar

Waar ligt de grens tussen 'Smaad' en 'humor'? Je kan over iemand grappen maken maar eens moet het afgelopen zijn. Ik ben geen Trumpfan maar soms melken ze een grap te ver uit.

Civilian Supreme

Avatar

Amerikanen en grappig?!!!
Trump is overigens een kleuter, zowel qua denkniveau alsmede zijn gedrag.

starbass

Avatar

Trump maakt het er ook zelf naar, als hij en fatsoenlijk persoon was met degelijk beleid zouden ze hem niet na doen.

Nu kunnen ze zijn woorden vaak een op een kopieren. :P

Artificialis

Avatar

Donald Trump " Zou hier geen federaal onderzoek naar gedaan kunnen worden? Het SNL moet wel samenwerken met de democraten en mogelijk Rusland!"

Mensen die dit bovenste stukje lezen en niet de sarcastische toon herkennen hebben de afgelopen jaren waarschijnlijk ook weinig begrepen van wat de man verder heeft verteld.

Verder vind ik het volstrekt terecht en verfrissend dat er een president in de Verenigde Staten is die zichzelf verdedigd. Dat is voor journalisten, de media en satirische pestprogramma's zoals Saturday Night Live natuurlijk even wennen. Vervelend hè, als je zelfs eens aangepakt wordt?

Maac

Avatar

Ik vind dat je als president niets te zoeken hebt op social media. Een Amerikaanse leider op Twitter, ik zal het nooit begrijpen.
Buiten dat is het volgens mij juist krachtiger als Trump dit soort dingen gewoon laat gaan.
Er zit veel meer kracht achter het bekleden van een machtspositie die bekritiseert en geridiculiseerd mag worden dan je te verlagen tot hetzelfde niveau door dat linkse gedrag te kopiëren.

Voer je beleid uit, wees eerlijk, houd je aan je woord en ben er voor het volk. Meegaan in deze knullige pesterijtjes maakt je alleen maar zwak.

Thiver

Avatar

Moviemagic "Je kan over iemand grappen maken maar eens moet het afgelopen zijn. Ik ben geen Trumpfan maar soms melken ze een grap te ver uit."

Als Donald Trump ooit één dom ding had gedaan of gezegd en Saturday Night Live daar jaren op had doorgepakt, zou je een punt hebben. Maar SNL haakt in op de actualiteit en daarin duikt Trump praktisch iedere week weer op met een nieuw schandaal of de zoveelste domme uitspraak. Zo lang Trump het programma blijft voeren, kun hij het moeilijk verwijten dat het blijft eten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair