Algemeen

Focus 'Avengers: Endgame' ligt op oorspronkelijke Avengers

Aan hen nog eenmaal de spotlight.

door Jim Pedd om 09:41 in Algemeen
Het zat er al een beetje aan te komen: Marvel-baas Kevin Feige laat weten dat het niet zonder reden is, dat de zes oorspronkelijke Avengers het einde van Avengers: Infinity War levend haalden. Avengers: Endgame brengt de focus dan ook terug op dit heldenteam, waarna we afscheid van ze moeten nemen.

Waar Infinity War meer personages dan ooit bevatte, is dat met Endgame anders. De film brengt het aantal personages flink terug. "Infinity War had 23 mensen op de poster," aldus medescenarist Stephen McFeely tegenover Empire Magazine. "Dat dicteerde het tempo en het soort film dat we konden maken. Er zitten maar een stuk of negen mensen op de poster van Endgame. Dat stelt je ertoe in staat een heel ander type verhaal te vertellen."

Bewuste focus
Volgens Marvel-baas Kevin Feige komt de focus heel bewust op Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), Black Widow (Scarlett Johansson), Hawkeye (Jeremy Renner), Hulk (Mark Ruffalo) en Iron Man (Robert Downey Jr.) te liggen. "Mensen wezen erop dat Cap niet heel veel in Infinity War zit. En Iron Man had in het laatste half uur weinig te vertellen door alles wat er plaatsvond. Maar die personages, de oorspronkelijke zes, hebben heel erg de focus in Endgame, op een persoonlijke en emotionele manier," aldus Feige.

Avengers: Endgame is vanaf 24 april in de bioscoop te zien.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

En wat met Thanos? Ik hoop dat hij ook nog memorabele momenten gaat krijgen zoals in Infinity War.

BlackPowerWolf

Avatar

FilmTotaal " Waar Infinity War meer personages dan ooit bevatte, is dat met Endgame anders "

Daaamnn

Helemaal prima dat we weer terug gaan naar de klassieke Avengers!

chefry1983

Avatar

de aandelen van Iron Man en Captain America in infinity war vond ik prima.
Het doel van IW was dan ook om iedereen samen te brengen en samen te laten vechten. Een goede diepgang in de personages is onmogelijk in een film met zoveel personages. En daarom is het belangrijk om de solo films gezien te hebben.

nieuwslaatste nieuws

meest populair