Algemeen

Hoe staat het ervoor met Jason Statham en 'The Meg 2'?

Vervolg op succesvolle haaienfilm moet er gaan komen, maar wanneer?

door Bram de Groot om 12:52 in Algemeen
Verleden jaar wist The Meg vriend en vijand te verrassen. Ondanks dat de film overduidelijk niet serieus bedoeld was, bleek de onvangst nog steeds erg bedenkelijk. Toch noteerde de grote haaienfilm met Jason Statham ruim boven de 500 miljoen dollar aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Hoe staat het ervoor met het vervolg?

Aangezien de makers waarschijnlijk ook niet hadden verwacht dat de film zo sterk zou scoren, was er nog geen serieuze start gemaakt met een tweede deel. In gesprek met Cinema Blend gaf producent Lorenzo di Bonaventura een update: "We werken aan een script. Dus je weet het nooit totdat je een goed script hebt," aldus Bonaventura over het moment waarop deel twee in productie kan gaan. "Ik was erg dankbaar dat het publiek begreep dat we gewoon plezier probeerden te maken, en dat we onszelf helemaal niet serieus namen."

Geen bloed...
De 2018-film van regisseur Jon Turteltaub (The Sorcerer's Apprentice, National Treasure) noteerde zo'n 530 miljoen dollar aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Veel kijkers misten in de film het bloed, iets dat uiteraard wel past bij een film over moordende 25-meter grote haaien. Zou jij deel twee in de bioscoop gaan kijken?

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

Fool me once, shame on you.
Fool me twice...

McGraig

Avatar

Jazeker; ik had op een betere film gehoopt want het boek heeft veel meer plot dan de film. Ik hoopte ook op meer Piranha 3d achtige gore. Niettemin nog prima vermaak

adofmirosch

Avatar

Oh is er een boek van? Dan kan ik daar meer naar uit naar deze film.

Rich Art

Avatar

Bonaventura "...en dat we onszelf helemaal niet serieus namen." "

Het grootste minpunt van de film is juist dat ze het veel te serieus nemen.

007

Avatar

Zekers

Darkknight21

Avatar

Was zeker geen slechte film , als ze zelf al zeggen het niet te serieus te nemen .
Maar je miste de spanning toch
Waar de eerste jaws en deep blue sea veel beter in uiting komen

nieuwslaatste nieuws

meest populair