Algemeen

Dit zijn de schurken van 'Men in Black: International'

De MIB nemen het op tegen twee vormveranderaars.

door Jim Pedd om 07:51 in Algemeen
Deze zomer komt Men in Black: International uit in de bioscoop. We volgen twee gloednieuwe agenten: M en H, gespeeld door Tessa Thompson en Chris Hemsworth en reizen naar nieuwe locaties. Ook zijn er nieuwe aliens. Twee daarvan zijn vandaag onthuld: de Twins, gespeeld door Laurent en Larry Nicolas Bourgeois. Het zijn ook nog eens vormveranderaars die voor chaos zorgen voor het geheime agentschap.


"In hun natuurlijke staat, bestaan ze uit pure energie," vertelt VFX-supervisor Jerome Chen aan Empire. "Om binnen deze planeet te passen, vermommen ze zich als mensen. Dat doen ze door van staat te veranderen, van vast naar vloeibaar en terug naar een vorm die zij willen. Ze kunnen andere voorwerpen vervormen en ze gebruiken als projectielen. Het is een heel coole kracht."

Men in Black International
De Men in Black hebben de mensheid al jaren beschermd tegen rotzakken uit de ruimte. In dit nieuwe avontuur krijgen ze echter te maken met een veel grotere bedreiging, namelijk een mol in de organisatie. Aan Agent M en Agent H om die op te sporen, wat voor de nodige problemen zorgt. Vanaf 20 juni in de bioscoop!2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Devenace

Avatar

Wat kut :D
Hemsworth hebben ze er maar in gedaan om de all female cast even weg te halen ivm Ghostbusters flop.

SeanDeNiro

Avatar

Men in black? De linker is volgens mij een vrouw en samen hebben ze minder charisma als de linker teen van Smith of Jones.

nieuwslaatste nieuws

meest populair