Hoe erg liegen de 'Avengers: Endgame' trailers?

Hoe erg liegen de 'Avengers: Endgame' trailers?

Allemaal met één doel!

Voor wie het nieuws rond Avengers: Infinity War een beetje heeft gevolgd, weet dat er in de trailers heel wat extra beelden zitten die het eindresultaat niet hebben gehaald. Het blijkt dat dit opzettelijk is gedaan. Hoe betrouwbaar maakt dat de trailers voor Avengers: Endgame? Let op mogelijke SPOILERS!

In gesprek met Empire Magazine zei Joe Russo het volgende: "We hebben gepraat over hoe de marketing aangepakt moet worden. Het belangrijkste voor ons is om het verhaal geheim te houden. Toen ik een kind was zag ik The Empire Strikes Back om 11 uur in de ochtend op de dag dat die uitkwam. Ik werd hierdoor geraakt. Ik had namelijk geen idee van wat er kon gebeuren, en wat ik te zien zou krijgen. Deze ervaring willen we nabootsen." Daarbij gaven de regisseurs aan dat er beelden beschikbaar zijn gesteld die niet in de eindfilm te zien zullen zijn.

Hoe worden we mogelijk gefopt?

Maar hoe pakt dat nabootsen dan uit? En waar liggen de aanwijzingen in de drie verschenen trailers? Hieronder een aantal ideeën die online zijn verschenen.


Ander beeldmateriaal!

Eerder werd al bekend dat de regisseur zeer beperkt beeldmateriaal beschikbaar heeft gesteld voor de trailers. De kans is groot dat er in de trailers flink is geknipt en geplakt. Ook zitten er dus shots in de trailer die helemaal niet in de film voorkomen en zijn personages weggeknipt en misschien zijn er zelfs personages / hoofden bijgeplakt.


Advanced Tech-pakken?

Al vrij snel na de release van Infinity War dook er concept-art op van Avengers in 'Advanced Tech'-pakken. Naar mate de tijd vorderde doken er meer beelden op. Uiteindelijk doken deze pakken ook op in de trailers, zeker in de meest recente trailer (zie boven). Maar die beelden liet een andere samenstelling van het team zien. Ook met Iron Man (Robert Downey Jr.) en Nebula (Karen Gillan) - die toch in de ruimte vechten voor hun leven - en juist andere personages weer niet, zoals Mark Ruffalo's Bruce Banner. Dit lijkt niet te stroken met het teamshot uit de Big Game spot. Het is duidelijk dat hier opzettelijk onduidelijkheid wordt gecreëerd en dat de eindversie flink anders zal zijn.


Captain Marvel?

En dan Captain Marvel. Hier lijken ook wat gekke dingen te gebeuren. In de mid-credit scène van haar solofilm zien we hoe ze kennismaakt met onder meer Captain America, met een baard (!). In alle scènes die we tot op heden van Endgame hebben gezien, heeft Captain America (Chris Evans) geen baard. Zou Captain Marvel gewoon al op de aarde zijn als Avengers: Endgame start? Zo ja, dan wordt Carol Danvers uit andere beelden van de trailers geknipt.


Star-Lord?

En dan al die losse beelden in de trailers. Deze lijken soms iets met elkaar te maken te hebben. Zo zijn er shots te zien van Ronin / Hawkeye (Jeremy Renner) en Captain America, allebei met groen en water op de achtergrond. Ze lijken samen een scène te hebben. Opvallend is dat in die scène Peter Quill a.k.a. Star-Lord, de rol van Chris Pratt, mogelijk ook aanwezig is. Een fan zag namelijk onderstaand shot in een featurette die al voor de release van Infinity War verscheen. Achter Pratt lijken Renner en Evans te staan op een wel heel toevallige locatie.

Bekijk de afbeelding
Heb jij nog meer gekke dingen gezien?

Kortom, we krijgen dus te zien wat Marvel en de regisseurs willen. Wat denk jij van de trailers? Houden ze ons voor de gek? Welke beelden zijn echt; zouden alle beelden complete onzin zijn? Vanaf 24 april weet je meer! Misschien deze chronologische fan-trailer:



NieuwsFilm

meest populair