Algemeen

Officiële titel voor 'Terminator'-reboot

De zesde Terminator verschijnt definitief dit jaar.

door Bram de Groot om 20:35 in Algemeen
Met Deadpool-regisseur Tim Miller achter de camera en James Cameron (Terminator 2: Judgment Day) als producent verschijnt in het laatste kwartaal van 2019 een zesde Terminator-film. Deze moet alles rechtzetten wat voor velen krom is, door te dienen als een nieuw derde deel in de reeks. Nu heeft de requel een officiële titel.

Geheel nieuw komt deze officiële titel mogelijk niet op je over. De titel werd geruime tijd geleden al gepresenteerd als de werktitel. Nu is Terminator: Dark Fate ook de officiële filmtitel. Dit is onthuld door de website Deadline.

Uiteenlopende cast
De 160 tot 200 miljoen dollar kostende film heeft rollen voor namen als Arnold Schwarzenegger (T-800 "Model 101"), Linda Hamilton (Sarah Connor), Gabriel Luna (een Terminator), Mackenzie Davis (Grace), Natalia Reyes (Dani Ramos), Enrique Arce, Diego Boneta (Miguel Ramos) en Jude Collie als John Connor.

De film staat gepland voor 23 oktober. In de States lijkt Dark Fate het op te gaan nemen tegen Sony's Charlie's Angels. Deze verschijnt in Nederland een weekje later.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

Moet zeggen dat ik vooralsnog best benieuwd ben naar deze film. Ik vond Terminator 3 op zichzelf niet slecht maar het komt niet in de buurt van de eerste twee films qua kwaliteit. Die Terminator Salvation en Genysis ofzo deden me echt helemaal niks.
Het feit dat ze dus T3 en die andere twee negeren maakt mij nieuwsgieriger en dat Cameron produceert en Hamilton ook terug is is naar mijn idee ook positief.

SeanDeNiro

Avatar

Laat de trailert maar komen dan.

SAS1982

Avatar

Ben benieuwd, Na T2 was het bagger, Salvation was nog tof, jammer dat er geen vervolg kwam

Civilian Supreme

Avatar

Ik ben best benieuwd naar deze maar wat ik nooit heb begrepen is waarom ze het 3e deel niet gewoon over de oorlog lieten gaan zoals Cameron deze liet zien.

Een peleton die als missie heeft Reese naar de tijdmachine te krijgen en zo terug te sturen naar 1984. Dan heb je een perfect afgerond verhaal.

Sunspot

Avatar

Weet je wat het ook is, besefte het laatst echt goed.

Waarom bijv. Sarah Connor echt werkte, was omdat het realistich overkwam. En opeens krijg je DragonQueen, veel te jeugdig ten eerste, maar je zag ook verder niks aan gezicht van haar dat ze het 'moeilijk' heeft.

Bij Linda Hamilton was dat duidelijk te zien. Arnold was ook veel dodelijker, kan nog steeds, maar dan moeten ze niet proberen te komisch te gaan.

Kyle Reese ook, vergelijk die 2 acteurs, wereld van verschil.

Maar dat zeg ik al hele tijd, Terminator moet rauw zijn, de juiste acteurs die het kunnen ,mimiek, alles.

Het is veel te schoon allemaal tegenwoordig, teveel op CGI leunend

Sunspot

Avatar

@Civilian Supreme

Dat snappen zovelen niet, waarom elke keer weer dat tijdreizen, zelfde shit.

En dan komt Salvation, wat totaal verpest wat mensen willen zien eigenlijk. Enige wat goed was, was Marcus, deels mens nog, zo interessant kan dat zijn, wij zijn mensen. Maar nee!

Devenace

Avatar

Men moet ook begrijpen dat T3 destijds geen serieuze ondertoon en release had, deze film was toen puur propaganda om de winst als gouverneur binnen te halen voor L.A.
Daarom zit er ook zo ontzettend veel bullshit en slecht gecaste acteurs in.
Het was meer gedaan van “kijk eens hoe cool deze kandidaat is”
En daarom is de ondertoon ook zo ontzettend crappy.
Films en een politiek agenda/statement, is het ooit weleens anders geweest..

23VDV23

Avatar

T3 was een erg gezapige film. Ik heb mee met Salvation eigenlijk nog wel redelijk vermaakt. Een wat rommelig plot, dat wel. Vooral richting het einde wordt het flauw, maar het had ook wat toffe elementen. Genisys was een regelrechte belediging. Verschrikkelijk wat een film.

nieuwslaatste nieuws

meest populair