Officiële titel voor 'Terminator'-reboot

Officiële titel voor 'Terminator'-reboot

De zesde Terminator verschijnt definitief dit jaar.

Met Deadpool-regisseur Tim Miller achter de camera en James Cameron (Terminator 2: Judgment Day) als producent verschijnt in het laatste kwartaal van 2019 een zesde Terminator-film. Deze moet alles rechtzetten wat voor velen krom is, door te dienen als een nieuw derde deel in de reeks. Nu heeft de requel een officiële titel.

Geheel nieuw komt deze officiële titel mogelijk niet op je over. De titel werd geruime tijd geleden al gepresenteerd als de werktitel. Nu is Terminator: Dark Fate ook de officiële filmtitel. Dit is onthuld door de website Deadline.

Uiteenlopende cast
De 160 tot 200 miljoen dollar kostende film heeft rollen voor namen als Arnold Schwarzenegger (T-800 "Model 101"), Linda Hamilton (Sarah Connor), Gabriel Luna (een Terminator), Mackenzie Davis (Grace), Natalia Reyes (Dani Ramos), Enrique Arce, Diego Boneta (Miguel Ramos) en Jude Collie als John Connor.

De film staat gepland voor 23 oktober. In de States lijkt Dark Fate het op te gaan nemen tegen Sony's Charlie's Angels. Deze verschijnt in Nederland een weekje later.

NieuwsFilm

meest populair