Video

Humoristische eerste clip superheldenfilm 'Shazam!'

Dat belooft heel wat nieuws.

door Jim Pedd om 05:39 in Video
Als je benieuwd bent naar de sfeer van DC-film Shazam!, dan hebben we vandaag een eerste clip die je wel wat context geeft. De clip laat zien dat de film behoorlijk humoristisch is en dat Shazam (Zachary Levi) snel is met een geintje. In de video neemt hij het verder op tegen de schurk Sivana (Mark Strong).

In onderstaande clip, die overigens door een Twitteraar van televisie opgenomen werd, zien we dat Sivana graag de krachten van Shazam! wil hebben. Hij vraagt het eerst nog netjes, maar besluit als hij ze niet krijgt, om dan maar geweld te gebruiken. Het zorgt voor een vechtpartij, waarvan we alleen maar het begin zien.

Shazam! draait om de jonge knul Billy Batson (Asher Angel), die door het word SHAZAM te roepen superkrachten krijgt. Als hij dat roept, verandert hij dankzij een oeroude tovenaar (Djimon Hounsou) in een volwassen held. Diep van binnen blijft hij een kind, maar van buiten heeft Billy dan een gespierd lijf. Hij kan vliegen, heeft röntgenogen en is ertoe in staat bliksem uit zijn handen te schieten. Maar de schurk Dr. Thaddeus Sivana wil de krachten ook hebben en komt ze opeisen.

Vanaf 4 april in de bioscoop.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

centr1no

Avatar

Toen ik de trailer zag had ik het idee dat ik naar iets van Nicolodeon zat te kijken.
Zachary Levi lijkt voor mij net een beetje te veel op Jimmy Fallon die ook alleen maar voorgeschreven grappen kan opdreunen.

Jeroen Pasman

Avatar

Ik zxag niks wat ik niet al eerder gezien heb.
Ze moeten eens nokken met 50 verschillende trailers...... Teasers..... Lekken.......... Je moet ook nog iets verrassends kunnen zien in de bios.

Ik verlang bijna terug naar de tijd dat er geen internet was om alles te hypen. En het enige wat je van een film gezien had voordat je naar de bios ging was een voorstukje bij Simonscoop

nieuwslaatste nieuws

meest populair