Celebrity

Matt Damon gaat sociale media niet langer meer vermijden

Ondanks het feit dat de acteur er niet bepaald fan van is, zou het voordelig kunnen zijn voor zijn goede doelen!

door Wouter Drummen om 06:00 in Celebrity
Matt Damon is een druk man; de acteur heeft meerdere projecten gepland en is in zijn vrije tijd ook flink bezig. Zo speelt hij een grote rol bij Water.org en de Stella Artois campagne genaamd 'Pour it Forward'. Beide organisaties zetten zich in voor beter en zuiver drinkwater. Maar ondanks het feit dat Damon zich volledig inzet voor deze goede doelen, maakt hij er geen reclame voor op het internet; hij houdt zich namelijk ver van alle sociale media platformen, maar daar komt nu hoogstwaarschijnlijk verandering in.

Zo zei de acteur is een recent interview: ''Ik ben een fossiel op dat gebied, maar ik heb het er wel al vaker over gehad met mijn vrouw. Het zou misschien gunstig kunnen zijn voor mij het over deze goede doelen te hebben op sociale media; vandaag de dag zijn hashtags behoorlijk groot en belangrijk geworden, dus als ik #pouritforward zou starten, zou het misschien wel heel populair worden! Dus ik denk dat ik binnenkort ook wel deel uit maak van alle sociale media platformen, maar dan voor het promoten van de goede doelen waaraan ik meewerk!''

Een van zijn betere vrienden, Chris Hemsworth, zit graag op sociale media, iets waar Damon zich ook over uitliet: ''Chris deelt veel op het internet, maar het is ongelooflijk te zien wat voor een impact dat heeft; ik breng best veel tijd met hem door en als je ziet hoeveel mensen zijn commentaren lezen, delen en 'liken'; je kan er echt ver mee komen. Dus ik denk dat ik het zelf ook maar eens moet gaan proberen''.

Geen fan maar voor het goede doel
Damon eindigde door te zeggen: ''Ik ben geen sociale media fan, maar ik wil wel mijn steentje bijdragen aan het verbeteren van deze wereld. Als je geld probeert op te halen voor bijvoorbeeld kanker of aids spreekt dat veel mensen aan; we kennen allemaal wel iemand die dit heeft meegemaakt of nu meemaakt. Maar over schoon water denken maar weinig mensen na; wij kampen namelijk niet met dat probleem, maar miljoenen mensen in andere werelddelen wel, en het is belangrijk dat we hen helpen''.

nieuwslaatste nieuws

meest populair