Celebrity

Beschuit met muisjes voor toptalent Greta Gerwig (Lady Bird)

Gefeliciteerd!

door Jeffrey Kouters om 13:19 in Celebrity
Gelukkig nieuws uit Hollywood! Actrice en regisseuse Greta Gerwig (Lady Bird, Little Women) is onlangs voor het eerst moeder geworden, zo melden diverse Amerikaanse media. Het was niet bekend dat Gerwig in verwachting was. Inmiddels weten insiders het geslacht van het kindje ook te melden.

Greta Gerwig (35) werd dinsdag samen met haar man, regisseur Noah Baumbach (49), met een kinderwagen op straat gespot en dus weten de Amerikaanse bladen het zeker dat het stel onlangs een kindje op de wereld heeft mogen verwelkomen. Gerwig heeft haar zwangerschap goed verborgen weten te houden, want het was niet bekend dat zij zwanger was. Diverse bronnen weten te melden dat er beschuit met blauwe muisjes op tafel heeft gestaan.

Drukke en succesvolle moeder
Gerwig kan gerust beschouwd worden als één van Hollywoods meest succesvolle toptalenten. Zo gooide ze de afgelopen jaren onder meer hoge ogen met haar regiedebuut Lady Bird (2017) dat voor vijf Oscars werd genomineerd, waaronder beste regie. Slechts vier vrouwen in de geschiedenis wisten eerder een nominatie in die categorie in de wacht te slepen. Later dit jaar verschijnt haar volgende film Little Women.

nieuwslaatste nieuws

meest populair