Algemeen

Netflix onthult per ongeluk 'Jurassic World'-project

Althans, daar lijkt het op.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Het lijkt erop dat Netflix mogelijk per ongeluk een nieuw Jurassic World-project onthuld heeft. Op de streamingdienst verscheen ineens de titel Jurassic World: Camp Cretaceous. Een fan ontdekte die, waarna de titel later weer van de site verdween. Het is nu de vraag of het een nieuwe film of serie of iets anders wordt.

Sinds de Jurassic World-franchise er weer is, zijn er al van spin-offs verschenen. Denk aan LEGO Jurassic World: The Indominus Escape en LEGO Jurassic World: Legend of Isal Nublar. En de franchise levert ontzettend veel geld op; beide recente films brachten meer dan 1 miljard dollar op aan de box office. Dat Universal de franchise wil blijven uitbreiden is dan ook niet heel vreemd.

Camp Cretaceous
Op Netflix verscheen dus ineens de titel Jurassic World: Camp Cretaceous tussen de mogelijke zoekopdrachten. De site Jurassic Outpost ging daarna op onderzoek uit en ontdekte dat Universal handelsmerken gekocht heeft op Camp Creataceous en op Jurassic World: Camp Cretaceous. Waar je de zoekopdracht in Netflix normaliter kan afvoeren als een foutje, is het na handelsmerken wat minder waarschijnlijk.

De kans lijkt groot dat er dus een nieuw project aan zit te komen. Wat het wordt is niet duidelijk, maar Netflix werkt al alnger samen met Universal. Zo produceren de twee bedrijven Fast and the Furious: Spy Racers, en zit er mogelijk een soortgelijke serie aan te komen.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Als het in de bloederige donkere stijl is als de marvel netflix series,dan kijk ik er naar uit!

Monojaxx

Avatar

Dit is wel erg interessant moet ik zeggen!

Renegade

Avatar

Of een cartoon.

Devenace

Avatar

En nog steeds geen goede JP game, in 3D vorm
Destijds was er op de SNES een interessante game maar moeilijk.
Maar jaaaaaa

nieuwslaatste nieuws

meest populair