Video

Trailer Sundance award-winnaar 'The Last Black Man in San Francisco'

Eén van de beste films tijdens Sundance dit jaar.

door Jan-Peter Rook om 20:56 in Video
Tijdens het Sundance Film Festival eerder dit jaar waren er zoals altijd een hoop mooie films te zien, maar één van de absolute hoogtepunten moet toch wel The Last Black Man in San Francisco zijn. Het drama van regisseur Joe Talbot kreeg een award voor 'beste regisseur' en ging ook met de juryprijs aan de haal. Nu is de eerste trailer te zien en deze stelt zeker niet teleur. Oordeel zelf!


The Last Black Man in San Francisco gaat over vriendschap en trouw blijven aan je wortels in een wereld die alsmaar sneller verandert. Jimmie Fails speelt zichzelf: een jonge man die op zoek is naar een thuis in San Francisco, een stad die hem in de steek lijkt te hebben gelaten. De rest van de cast bestaat uit Jonathan Majors, Danny Glover, Tichina Arnold, Rob Morgan, Mike Epps, Finn Wittrock en Thora Birch.

Regisseur Talbot was samen met Rob Richert verantwoordelijk voor het scenario, gebaseerd op een verhaal van Talbot en hoofdrolspeler Fails. The Last Black Man in San Francisco draait vanaf 14 juni in de States. Over een Nederlandse release is nog niets bekend.
0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair