Algemeen

Kanshebbers 'The Batman' reageren op geruchten

Armie Hammer, Oscar Isaac en James McAvoy reageren op aanhoudende geruchten.

door Zilko Tarici om 22:30 in Algemeen
Het gerucht dat Armie Hammer mogelijk Batman zal spelen in Matt Reeves' The Batman doet al enkele maanden de ronde. De acteur is zich er zelf ook van bewust en is er een beetje klaar mee.

Tijdens een recente persronde voor de film Hotel Mumbai, werd Hammer gevraagd naar zijn mogelijke rol als Batman én die van The Invisible Man in de nieuwe film van Leigh Whannell. De acteur antwoordde als volgt:

"Ik krijg die vragen zo vaak en ik antwoord elke keer met NEE. Ik weet niet eens wie deze geruchten de wereld in brengt, Ik ben nergens voor benaderd, maar ik zou de kans direct grijpen. Op sommige projecten kun je alleen maar antwoorden met een volmondig 'ja' of 'nee'."

Een andere acteur die al een tijdje wordt gelinkt aan de rol van Batman is Oscar Isaac. Hij staat momenteel de pers te woord over zijn rol in Triple Frontier en werd veelvuldig gevraagd naar de mogelijke rol van de Dark Crusader. Aldus Isaac:

"Nee, ik heb er ook alleen maar online iets over gelezen. Ik heb helaas geen enkel gesprek gevoerd over Batman, maar het wordt vast en zeker een geweldige film. Matt Reeves is een fantastische regisseur, dus hij mag me altijd bellen."

De Riddler
Een derde persoon die mogelijk wordt beoogd voor een rol in The Batman is James McAvoy. Hij werd onlangs op Instagram gevraagd of er een rol is die hij zou willen spelen in het DC-universum. Hij zei er het volgende over:

"Ik vond de Riddler altijd geweldig toen ik jong was. Ik heb altijd gezegd dat DC de beste bad guys heeft."

The Batman moet in 2021 de bioscopen bereiken.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NAHans1959

Avatar

Wat ik begrepen heb, is dat deze auteur David Mazouz de rol zou spelen. En ik heb de serie(Gotham)gezien. En het zou mij niet verwonderen, dat hij de rol krijg. Vind een aucteur is jong en kan nog hoop bereiken.

NieuwsFilm

meest populair