Celebrity

'Michelle Pfeiffer pakt opnieuw haar 'Catwoman' zweep'

Het is alweer 27 jaar geleden...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 14:22 in Celebrity
Hollywoodster Michelle Pfeiffer (Ant-Man and the Wasp, Murder on the Orient Express) heeft een klassiek voorwerp van de filmset van Batman Returns (1992) opgegraven. Op Instagram poseert ze namelijk met de zweep van haar personage Selena Kyle alias Catwoman.

Het is alweer 27 jaar geleden dat de Amerikaanse filmactrice Michelle Pfeiffer (60) te zien was als Catwoman in Batman Returns. Pfeiffer mocht destijds Catwomans zweep mee naar huis nemen na het afronden van de superheldenfilm. Afgelopen vrijdag kwam ze haar zweep opeens weer tegen en de actrice kon het dan ook niet laten om dat even met de wereld te delen via Instagram.

Restauratie
"Kijk nou wat ik heb gevonden", zegt Pfeiffer in haar Instagram-video. De klassieke zweep blijkt inmiddels in een ietwat vervallen staat te verkeren. "Hij moet nodig opgeknapt worden", besluit ze dan ook. Haar fans vinden het fantastisch om haar weer met het bekende wapen te zien. Pfeiffer werd dankzij haar rol in Batman Returns nóg bekender, en zeker onder liefhebbers van het heldengenre.

Dit bericht bekijken op Instagram

Look what I found 😸

Een bericht gedeeld door Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) op10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Ik vond haar echt geil in de film niet normaal

Bram-0108

Avatar

60, zou je ook niet zeggen!

Xenolicker

Avatar

^ Rustig aan een beetje, hè. Wat is het volgende wat jullie willen bespringen? De poes van Captain Marvel? Geen sex met dieren hier op Filmtotaal!

Moviemagic

Avatar

^ Groot gelijk licker.

chefry1983

Avatar

Ze was inderdaad erg geil in Batman returns. +1000 voor alle geile kerels hier

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Nog altijd een lekker dier voor haar leeftijd

Artificialis

Avatar

Batman en Batman Returns zijn nog steeds betere Batman-films dan wat het DCEU de afgelopen jaren heeft uitgebraakt. Pfeiffer is nog steeds een mooie vrouw op haar 60e.

Sunspot

Avatar

Kan me nog herinneren, gezellig in ouderlijk huis, zag je toen vaak 'making of...'

Vond haar toen ernstig knap en cool :)

nieuwslaatste nieuws

meest populair