Celebrity

'Michelle Pfeiffer pakt opnieuw haar 'Catwoman' zweep'

Het is alweer 27 jaar geleden...

door FilmTotaal om 14:22 in Celebrity
Hollywoodster Michelle Pfeiffer (Ant-Man and the Wasp, Murder on the Orient Express) heeft een klassiek voorwerp van de filmset van Batman Returns (1992) opgegraven. Op Instagram poseert ze namelijk met de zweep van haar personage Selena Kyle alias Catwoman.

Het is alweer 27 jaar geleden dat de Amerikaanse filmactrice Michelle Pfeiffer (60) te zien was als Catwoman in Batman Returns. Pfeiffer mocht destijds Catwomans zweep mee naar huis nemen na het afronden van de superheldenfilm. Afgelopen vrijdag kwam ze haar zweep opeens weer tegen en de actrice kon het dan ook niet laten om dat even met de wereld te delen via Instagram.

Restauratie
"Kijk nou wat ik heb gevonden", zegt Pfeiffer in haar Instagram-video. De klassieke zweep blijkt inmiddels in een ietwat vervallen staat te verkeren. "Hij moet nodig opgeknapt worden", besluit ze dan ook. Haar fans vinden het fantastisch om haar weer met het bekende wapen te zien. Pfeiffer werd dankzij haar rol in Batman Returns nóg bekender, en zeker onder liefhebbers van het heldengenre.

Dit bericht bekijken op Instagram

Look what I found 😸

Een bericht gedeeld door Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) opNieuwsFilm

meest populair