Algemeen

Waarom heeft 'Wonder Woman 1984' vertraging opgelopen?

Producent Charles Roven wijdt uit over de perikelen achter de schermen van de film.

door Zilko Tarici om 10:49 in Algemeen
Een tijdje terug kwam Warner Bros. met de verrassende beslissing om de release van Wonder Woman 1984 uit te stellen tot juni 2020. Oorspronkelijk had het vervolg op de superheldenfilm uit 2017 al in november 2019 moeten draaien.

Indertijd werd er geen duidelijke reden gegeven voor de vertraging, maar producent Charles Roven liet afgelopen week tijdens een interview weten dat de makers altijd al de releasedatum van 2020 in gedachten hadden. Aldus Roven:

"We wilden altijd al deze nieuwe releasedatum claimen. De studio wilde eigenlijk, na 2018 zeer succesvol te hebben beeindigd, ook 2019 met een klapper afsluiten. De pre-productie van Wonder Woman 1984 verliep echter veel te gehaast door andere verplichtingen van Patty Jenkins. We stonden dus eigenlijk onder druk van de studio om de gewenste datum van 1 november 2019 te halen. Gelukkig kwamen ze daar op terug, en zagen ze in dat we extra tijd nodig hebben om een waardig vervolg af te leveren."

Oude bekenden en nieuwe gezichten
De hoofdrollen in Wonder Woman 1984 worden gespeeld door Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Gabriella Wilde, Natascha Rothwell en Ravi Patel.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Ze krijgen gewoon niet verzonnen hoe Steve Trevor weer in het verhaal te betrekken.

Colruiter

Avatar

Waarom is het zo dat het verschuiven van een release-datum alarmbellen doet afgaan...

Decepticon

Avatar

Petty Jenkins en co stonden toen, net zoals de makers van Justice League, nog gewoon onder de grote studio druk. Maar toen Justice League faalde onder die druk, hebben ze de makers van Wonder Woman toch maar meer tijd gegeven om een goede film te maken.

WB wil niet graag nog een keer diezelfde negativiteit dat dit gebeurd omdat één van de studio bonzen niet naast zijn bonus wil grijpen..... dat zal het eerder zijn denk ik.

eltorro

Avatar

Offtopic: Shazam staat op 95% op rotten tomatoes.

NieuwsFilm

meest populair