Algemeen

Super slimme slechterik in Marvel-film 'Black Widow'!

Eigenlijke Deadpool-slechterik naar MCU.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Ondanks dat het schema van de fase na Avengers: Endgame nog niet officieel bekend is, weten we dat in 2020 waarschijnlijk de solofilm Black Widow verschijnt, uiteraard rond de bekende Avenger van Scarlett Johansson. Nu lijkt de slechterik onthuld!

Het plot van de superheldenfilm is nog niet duidelijk, maar volgens de geruchten zou de film zich afspelen tijdens de millenniumwisseling. De slechterik wordt volgens We Got This Covered de Taskmaster - de Ultimate-versie - en Marvel Studios zou acteur André Holland (Moonlight) in de rol willen hebben.

Grootse slechterik
Taskmaster is één van de grootste slechteriken uit de Marvel comics die nog niet naar het witte doek is vertaald. Zijn kracht is dat hij een perfect geheugen heeft. Hij hoeft dus maar kort naar iets te kijken om het te kunnen. Hij zou dus in mum van tijd een vechtstijl kunnen gebruiken. Het personage is in beginsel een deskundige zwaardvechter, krijgskunstenaar, scherpschutter en atleet.

Oorspronkelijk was de Taskmaster in beeld om de slechterik te spelen in Deadpool uit 2016. Toen werd er gekozen voor het personage Ajax. De opnames voor Black Widow van regisseur Cate Shortland (Lore, Berlin Syndrome), ook met Florence Pugh, staan gepland om in juni aan te vangen. Vermoedelijk mei 2020 in de bioscoop!12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Innocent

Avatar

Nou, ben benieuwd. Nu met het succes van CM zal marvel en disney wel weten wat ze hier mee moeten

GreenHornet

Avatar

Ik verwacht ook een komische All Girls Marvel Movie

LeonardoPacino

Avatar

Dit is een erg tof, maar ook sterk personage. Ik zie niet echt in hoe Black Widow hier kans tegen maakt in haar eentje.

BlackPowerWolf

Avatar

Gaaf karakter! Ben benieuwd hoe groot zijn rol zal worden in het mcu.

Frietgezicht

Avatar

@ LeonardoPacino, juist wel omdat ze alleen is. Hij kan blijkbaar alles door ernaar te kijken alleen doet er dus niemand mee om iets van te kopieëren.
Als die alle Avengers kon bestuderen had Widow geen kans maar nu ziet die alleen haar.
Zij kan geen kogels ontwijken ofzo dus ze kan gewoon een kogel door z’n hoofd schieten en klaar.

LeonardoPacino

Avatar

@Frietgezicht:

Daar heb je een goed punt, wat betreft het ontbreken van andere Avengers.

Echter kan ze nooit in hand-to-hand combat met hem vechten omdat hij continu kan antiperen op en eventueel kopiëren wat ze doet. Hem gewoon van een afstand neerschieten is dan wel een goede oplossing, maar dan wordt het ook zo'n saai plot.

Frietgezicht

Avatar

Maar stel nou dat die ergens een hapje gaat eten en een kijkje neemt in de keuken.. kan die dan heerlijke biefstuk bakken?

Rutherford

Avatar

In Winter Soldier wordt gezegd dat Black Widow geboren is in 1984. Ze zou dus 16 jaar zijn in deze film? Of hebben we een continuïteitsfoutje?

LeonardoPacino

Avatar

Op zich is het niet erg als ze Scarlett jonger maken, maar 16 is wel een beetje veel van het goede.

CassidyButch

Avatar

We got this covered is fake news website, ze plaatsen alleen maar geruchten en de journalisten daar weten niet eens waar ze het over hebben.

Goku32

Avatar

Wow dat is cool man

nieuwslaatste nieuws

meest populair