Bijna was Sandra Bullock Neo geweest in 'The Matrix'

Bijna was Sandra Bullock Neo geweest in 'The Matrix'

Dat had een heel, heel andere film opgeleverd.

Het scheelde niet veel, of we hadden geen Keanu Reeves, maar Sandra Bullock gezien als Neo. Dat vertelt producent Lorenzo di Bonaventura tijdens een interview. Eerder hoorden we ook al dat Will Smith bijna in de rol gecast was, maar dat hij het aanbod naast zich neerlegde.

Tijdens een interview met de site The Wrap, vertelde producent Lorenzo di Bonaventura dat het niet veel scheelde, of Sandra Bullock was gecast als Neo. Heel serieus waren die ideeën niet, maar er werd wel even serieus over nagedacht.

Kleine namen
De Wachowski's waren toen ze The Matrix regisseerden bepaald geen grote namen in Hollywood. Om die reden wilde de studio een grote naam hebben voor The Matrix. Die missie werd zo serieus genomen, dat het niet veel scheelde of de rol van Neo werd herschreven naar een vrouw.

Interessant is dat Bullock een paar jaar geleden tijdens een interview nog liet weten dat ze bijna gecast was als Trinity. Ze had er spijt van daar uiteindelijk niet voor getekend te hebben. Of ze de rol van Neo aangeboden kreeg, kon ze zich niet herinneren.

NieuwsFilm

meest populair