Grote frustraties rond X-Men film 'The New Mutants'

Grote frustraties rond X-Men film 'The New Mutants'

Niemand weet wat er met de film aan de hand is...

De film X-Men uit 2000 was misschien wel het startschot van de huidige superheldengekte. Door het samengaan van Walt Disney en 20th Century Fox lijkt die reeks nu de nek om te worden gedraaid. Vele projecten staan in de ijskast en het reeds opgenomen The New Mutants lijkt het kind van de rekening te worden.

Ook actrice Maisie Williams, die te zien moet zijn als de mutant Rahne Sinclair / Wolfsbane, sprak tegenover Rolling Stone haar frustraties - met de nodige 'f*cks - uit over de situatie rond de film van regisseur Josh Boone:


"Niemand weet wanneer die film gaat verschijnen. Er zouden reshoots komen om de film enger te maken. Ik sprak onlangs Charlie Heaton en vroeg hem wat er met die film aan de hand is. Hopelijk zorgt dit interview ervoor dat iedereen een beetje opschiet. Het zou bijzonder stom zijn als deze film niet verschijnt."

Mogelijk verschijnt de film helemaal niet
In het geruchtencircuit wordt gezegd dat de film waarschijnlijk verschijnt op Hulu of Disney+, of in het ergste geval helemaal niet verschijnt. Vooralsnog staat The New Mutants gepland voor een bioscooprelease begin augustus.



NieuwsFilm

meest populair