'De Sméagol-beslissing of de Gollum-beslissing'

'De Sméagol-beslissing of de Gollum-beslissing'

Dit wordt een must-have game voor de fans.

Daedalic Entertainment en Middle-earth Enterprises hebben aangekondigd dat zij in 2021 het spel 'The Lord of the Rings: Gollum' gaan lanceren. In deze 'verhalende avonturengame' staat het personage Sméagol / Gollum dus centraal!

J.R.R. Tolkiens creatie was in de Lord of the Rings-films misschien wel de grootste eyecatcher. De game rond het personage met een dubbele persoonlijkheid gaat over de periode tussen het vinden van de Ring door Sméagol en het begin van het verhaal van 'The Lord of the Rings'. Dit keer kijken de makers vooral naar het bronmateriaal en niet naar de films van Peter Jackson.

Sméagol-beslissing of de Gollum-beslissing
Carsten Fichtelmann, baas bij Daedalic, tegenover The Hollywood Reporter over de keuze om een game met Gollum te maken: "Het personage heeft een groot conflict, twee stemmen die continu met je praten. Dit zorgt ervoor dat je beslissingen moet maken in het spel: de Sméagol-beslissing of de Gollum-beslissing."

Het doel is om de game in 2021 op de PC en alle consoles te laten verschijnen. In dat jaar verschijnt overigens ook de Amazon-serie The Lord of the Rings.

NieuwsFilm

meest populair