Algemeen

'De Sméagol-beslissing of de Gollum-beslissing'

Dit wordt een must-have game voor de fans.

door Bram de Groot om 16:15 in Algemeen
Daedalic Entertainment en Middle-earth Enterprises hebben aangekondigd dat zij in 2021 het spel 'The Lord of the Rings: Gollum' gaan lanceren. In deze 'verhalende avonturengame' staat het personage Sméagol / Gollum dus centraal!

J.R.R. Tolkiens creatie was in de Lord of the Rings-films misschien wel de grootste eyecatcher. De game rond het personage met een dubbele persoonlijkheid gaat over de periode tussen het vinden van de Ring door Sméagol en het begin van het verhaal van 'The Lord of the Rings'. Dit keer kijken de makers vooral naar het bronmateriaal en niet naar de films van Peter Jackson.

Sméagol-beslissing of de Gollum-beslissing
Carsten Fichtelmann, baas bij Daedalic, tegenover The Hollywood Reporter over de keuze om een game met Gollum te maken: "Het personage heeft een groot conflict, twee stemmen die continu met je praten. Dit zorgt ervoor dat je beslissingen moet maken in het spel: de Sméagol-beslissing of de Gollum-beslissing."

Het doel is om de game in 2021 op de PC en alle consoles te laten verschijnen. In dat jaar verschijnt overigens ook de Amazon-serie The Lord of the Rings.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Dan is het alleen maar sneaky langs iedereen heen lopen in de game. Want verder deed smeagol niet veel als gollem dan geile op een ring. Dat word een vette game dan

chefry1983

Avatar

Ik zie het voor me: de mensen die dit spel aanschaffen lopen door de winkel en roepen my precious!!!

Thiver

Avatar

Goku32 "Dan is het alleen maar sneaky langs iedereen heen lopen in de game. Want verder deed smeagol niet veel als gollem dan geile op een ring."

Volgens de boeken snaaide hij zo nu en dan een orkje. Toch wel enige actie dus.

nieuwslaatste nieuws

meest populair