Opvallende poster 'Avengers: Endgame'; $800 miljoen in eerste weekend?

Opvallende poster 'Avengers: Endgame'; $800 miljoen in eerste weekend?

Doden op het nieuwste affiche.

Het kan bijna niet anders dan dat Avengers: Endgame een enorm financieel succes gaat worden. De (online) hype is enorm na het verleden jaar verschenen Infinity War. Nu meldt Deadline dat de film mogelijk gaat starten met een wereldwijde opbrengst van maar liefst 800 miljoen dollar, alleen al het eerste weekend.

Via onderstaande poster wordt duidelijk dat Endgame ook gelijk debuteert in China. Door deze situatie zou de vierde Avengers-film een enorme financiële aftrap kunnen neerzetten. In de States wordt een openingsscore verwacht van zo'n $280 miljoen en in 2018 noteerde Avengers: Infinity War een start van bijna 200 miljoen dollar. Alleen al in die landen zou er dus al een kleine 500 miljoen opgehaald kunnen worden.

Met een wereldwijde opbrengst van 640 miljoen in het eerste weekend heeft Infinity War het record al in handen voor het Marvel Cinematic Universe.

Chinese poster
Onderstaand affiche laat weer een nieuwe kant van de film zien. Naast de bekende gezichten, voegt nu ook Tessa Thompsons Valkyrie zich bij de helden en zien we op de voorgrond de schimmen van de in Infinity War overleden personages. Vanaf 24 april in de Nederlandse bioscoop!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair