Chris Hemsworth, Matthew McConaughey en meer in de running voor gameverfilming 'Uncharted'

Chris Hemsworth, Matthew McConaughey en meer in de running voor gameverfilming 'Uncharted'

Tom Holland zal de rol van Nathan Drake spelen in de film.

Volgens een nieuw gerucht zouden acteurs Chris Hemworth, Chris Pine, Matthew McConaughey en Woody Harrelson allen in de running zijn voor de rol van Sully, partner en mentor van schattenjager Nathan Drake (Tom Holland) in de gameverfilming Uncharted, een productie van Sony Pictures.

That Hashtag Show, de podcast die ook vorig jaar als eerste het nieuws bracht dat Holland de rol van Drake zal spelen, geeft daarbij aan dat Hemsworth de meest waarschijnlijke kanshebber is. Wie de rol uiteindelijk scoort zal te zien zijn naast de eerder genoemde Spider-Man ster, die een veel jongere versie zal spelen van het personage uit de succesvolle gamefranchise. Logischerwijze is Sully dus ook jonger dan in de spellen.

Een succesvol duo
Volgens de site zouden de opnames van Uncharted al in juli dit jaar moeten beginnen. Het duo Holland/Hemwsorth zou niet vreemd zijn; de twee waren eerder al samen te zien in In the Heart of the Sea en de laatste twee Avengers-films. Holland en Hemsworth waren daarnaast in de laatste jaren veelvuldig in Sony-producties te zien. De regie van Uncharted is overigens in handen van 10 Cloverfield Lane-regisseur Dan Trachtenberg.

NieuwsFilm

meest populair