Algemeen

Heerlijke fantheorie: 'Shrek's Fiona is een kannibaal

Het zou heel goed kunnen.

door Jim Pedd om 06:17 in Algemeen
Soms zie je van die fantheorie├źn voorbij komen die eigenlijk niet heel onlogisch zijn. Vandaag zagen we er bijvoorbeeld op ComicBook.com eentje rond de film Shrek. De theorie is dat Fiona, de prinses waarvan Cameron Diaz de stem inspreekt, een kannibaal is.

De theorie lijkt op het eerste gezicht een beetje onzin, maar als je erover nadenkt, lijkt die steeds werkelijker. Laten we er dus maar meteen in duiken.

Fiona is een kannibaal
Als Shrek (Mike Myers) en Fiona de Tallest Tower verlaten, is er grote ketel met kokend water te zien. Daarnaast ligt een groot kookboek met een specifiek recept: Knightly Treats. Het lijkt er dus op de draak, die voor Fiona gezorgd heeft, ridders kookt volgens een beproefd recept.

Ook zie je eerder in de film heel wat skeletten liggen. De paarden van de ridders worden opgegeten door de draak, maar de ridders gekookt door de draak en daarna aan Fiona gevoerd. Daarmee is ze dus mogelijk een kannibaal. Tenzij Fiona alleen 's nachts eet, als ze een Ogre is. Dan is ze dus een Ogre en misschien niet echt helemaal een kannibaal...

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair