Grappige 1 april-trailers voor 'Bumblebee' en 'Aquaman 2'

Grappige 1 april-trailers voor 'Bumblebee' en 'Aquaman 2'

Na onze eigen 1 april grap probeert Warner Bros. grappiger te zien.

Vandaag hadden we dikke lol met onze eigen succesvolle 1 april-grap. Warner Bros. en Paramount Pictures trachtten ook grappig te zijn en plaatsten opvallende trailers online voor Aquaman 2 en de recente Transformers spin-off.

Aquaman 2
De "beelden" voor Aquaman 2 waren uiteraard niet een echte trailer voor het vervolg op de succesvolle film van James Wan. Het is een snelle promo voor de aankomende DC-superheldenfilm Shazam! Dit is de eerstvolgende film in het DC-filmuniversum, dit keer een vooral humoristisch feestje met uiteraard de nodige superheldenactie. DC's Aquaman 2 staat op de kalender voor december 2022 en dat is nog een flinke tijd wachten. Shazam! verschijnt over een paar dagen op het witte doek. Hieronder die 1 april-trailer.


VHS-trailer Bumblebee
En andere 1 april-trailer was er voor de VHS-uitgave van de Transformers-film Bumblebee. Deze spin-off verscheen overigens gelijktijdig met het beter presterende Aquaman, maar ook Bumblebee wordt gezien als zowel een kritisch als financieel succes. De spin-off noteerde een kleine $500 miljoen wereldwijd.



NieuwsFilm

meest populair