Compleet nieuwe trailer 'Avengers: Endgame' met Thanos!

Compleet nieuwe trailer 'Avengers: Endgame' met Thanos!

Marvel Studios lanceert derde trailer!!

In de States zijn de tickets in de verkoop gegaan voor de Marvel superheldenfilm Avengers: Endgame. In dat kader heeft Marvel Studios een compleet nieuwe trailer online gezet voor het 22e en afrondende deel in de Infinity Saga van het Marvel Cinematic Universe! En ja, het is een trailer die heel veel belooft!

"We hebben nog geen officiële, vastgestelde speelduur. Maar ja, we zitten daar wel op," aldus co-regisseur Anthony Russo over de speelduur van zo'n drie uur. Hij sprak ook over de laatste afrondingen van de film:


"We zitten in de laatste anderhalve week, hoogstens twee weken. We zitten in de laatste fase. We hebben zojuist de score voor de film voltooid, en zijn nog steeds bezig met het uitvoeren van de volledige geluidsmix voor de film. We zijn ook bezig met het afronden van de vele visuele effecten, de kleurentiming en wat andere kleinere details. Maar we zijn grotendeels klaar."

Hieronder dan de derde trailer voor Avengers: Endgame, met flink wat team-ups en genoeg money shots om nog eens terug te zien!


De cast van Endgame bestaat in ieder geval uit Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Don Cheadle, Sean Gunn, Paul Rudd, Brie Larson, Karen Gillan, Katherine Langford en Josh Brolin.

Vanaf - toch wel - 24 april is de vierde Avengers-film op het witte doek te zien. Hieronder ook nog vier nieuwe posters!

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair