Joe Pesci terug naast Mel Gibson en Danny Glover in 'Lethal Weapon 5'?

Joe Pesci terug naast Mel Gibson en Danny Glover in 'Lethal Weapon 5'?

De geruchten dat het vijfde deel er komt, worden steeds luider.

In de laatste paar weken zijn de geruchten over een vijfde Lethal Weapon weer flink aangewakkerd. Een bron bij Fox zou namelijk aan Moviehole hebben onthuld dat Mel Gibson, Danny Glover en Joe Pesci allen zullen terugkeren voor een vijfde deel. Het script zou daarnaast zo goed als afgerond zijn en de opnames beginnen mogelijk nog later dit jaar.

We hebben de laatste jaren al vaker gehoord dat Gibson en Glover maar al te graag mee willen doen aan Lethal Weapon 5, maar over het aandeel van Joe Pesci maar weinig. Het is echter aannemelijk dat Pesci mee zou willen werken, gezien het feit dat hij later dit jaar te zien zal zijn in Martin Scorsese's The Irishman. Mogelijk heeft de geruime tijd 'verdwenen' acteur weer de smaak te pakken gekregen.

Wat weten we al over Lethal Weapon 5?
Wat we verder weten over Lethal Weapon 5 is dat iedereen van Shane Black tot Channing Gibson heeft gewerkt aan eerdere versies van het script. Regisseur Richard Donner gaf daarnaast eind 2018 nog aan een nieuwe scenarist te hebben ingehuurd. Warner Bros. zou ook zeer bereid zijn om een vijfde deel te maken. Wie weet krijgen we meer te horen tijdens de jaarlijkse San Diego Comic-Con.

NieuwsFilm

meest populair