Algemeen

Joe Pesci terug naast Mel Gibson en Danny Glover in 'Lethal Weapon 5'?

De geruchten dat het vijfde deel er komt, worden steeds luider.

door Zilko Tarici om 10:28 in Algemeen
In de laatste paar weken zijn de geruchten over een vijfde Lethal Weapon weer flink aangewakkerd. Een bron bij Fox zou namelijk aan Moviehole hebben onthuld dat Mel Gibson, Danny Glover en Joe Pesci allen zullen terugkeren voor een vijfde deel. Het script zou daarnaast zo goed als afgerond zijn en de opnames beginnen mogelijk nog later dit jaar.

We hebben de laatste jaren al vaker gehoord dat Gibson en Glover maar al te graag mee willen doen aan Lethal Weapon 5, maar over het aandeel van Joe Pesci maar weinig. Het is echter aannemelijk dat Pesci mee zou willen werken, gezien het feit dat hij later dit jaar te zien zal zijn in Martin Scorsese's The Irishman. Mogelijk heeft de geruime tijd 'verdwenen' acteur weer de smaak te pakken gekregen.

Wat weten we al over Lethal Weapon 5?
Wat we verder weten over Lethal Weapon 5 is dat iedereen van Shane Black tot Channing Gibson heeft gewerkt aan eerdere versies van het script. Regisseur Richard Donner gaf daarnaast eind 2018 nog aan een nieuwe scenarist te hebben ingehuurd. Warner Bros. zou ook zeer bereid zijn om een vijfde deel te maken. Wie weet krijgen we meer te horen tijdens de jaarlijkse San Diego Comic-Con.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Darthmar

Avatar

Onderzoek in een bejaardenhuis?
Dit is alleen al leuk als ze alle castleden terug krijgen.

Frietgezicht

Avatar

Zou top zijn. Veel meer zin in dan die Bad Boys onzin.

keepertje

Avatar

Murtaugh kon bij het eerste deel al met pensioen. dat was 30 jaar geleden. Hoe lang kun je bij de politie werken? En komt Butters(Chriss Rock) ook weer terug? Weergaloze films trouwens alleen deel 4 was een perfect slot van de reeks.

Jaws

Avatar

goede films waren het van mij mag nog wel een deel vijf komen.

martinox

Avatar

Volgens mij zijn ze inderdaad allemaal `to old for this shit´...

Sparrow_LW

Avatar

Leuk,... hopenlijk een stuk beter dan die serie die nu op tv te zien is.... wat een bagger is dat zeg....

maar zoals martinox al zegt, zijn ze nu niet echt to old for that shit?

Pruiszie

Avatar

Top! Lethal weapon is toch echt wel mijn guilty pleasure. Echt top films!

Wilmar

Avatar

Hadden ze dat tien jaar geleden gedaan, dan hadden ze er nog een geloofwaardig verhaal van kunnen maken. Maar Glover wordt 73 dit jaar, Gibson is 63... Hoe kunnen ze nog geloofwaardig een actiefilm neerzetten? Nee, deel 4 was de perfecte afsluiter. Laat het daar maar bij.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Ben het eens dat deel 4 een prima afsluiter was, maar ik kan het niet ontkennen; het idee om Riggs en Murtaugh nog eens op het grote scherm zien doet met toch wel glimlachen.


De serie vond ik overigens wel prima als een losstaand iets, maar het is geen Lethal Weapon. Waarom bepaalde personages hetzelfde houden maar dan andere personages compleet veranderen? Maak dan een nieuwe serie ipv te drijven op naambekendheid.

Sunspot

Avatar

Doe maar en verwacht veel 'old men' jokes :D

Sunspot

Avatar

@Wilmar

Door juist niet proberen dus. Gewoon beetje grappen vooral van maken :D

Kan dik goed werken

Civilian Supreme

Avatar

4 was een prima afsluiter maar toch kijk ik hier naar uit, deze keer Gibson die tegen zijn pensioen aan zit en Glover die misschien zijn oude dagen slijt als prive detective. Met Blood father en Dragged across concrete laat Gibson iig zien nog actiefit te zijn.

Sharky13

Avatar

Kom maar op zou ik zeggen. Hoe lekker kan die Joe Pesci vloeken zeg, heerlijk Smiley face

NieuwsFilm

meest populair