Trailer zombiekomedie 'The Dead Don't Die' met Bill Murray, Selena Gomez en nog veel meer grote namen!

Trailer zombiekomedie 'The Dead Don't Die' met Bill Murray, Selena Gomez en nog veel meer grote namen!

Nice! Weer eens een niet zo serieuze zombiefilm.

Hieronder zie je de trailer voor de film The Dead Don't Die, een zombiekomedie van regisseur Jim Jarmusch - bekend van films als Only Lovers Left Alive (2013) en Coffee and Cigarettes (2003). zijn nieuwste barst van de sterren en vele onnozele, maar dodelijke zombies. Check de beelden hieronder en laat in de reacties weten of je hebt kunnen gniffelen, met dan aan Focus Features!

In The Dead Don't Die wordt het vredige stadje Centerville overvallen door een horde zombies, als de doden beginnen op te staan uit hun graven. Met agenten Ronald Peterson (Adam Driver) en Cliff Robertson (Bill Murray) voorop gaan vele bewoners de strijd aan met de vleesetende massa.


De zombiekomedie The Dead Don't Die barst van de sterren in (kleinere) bijrollen, met onder meer Selena Gomez, Chloë Sevigny, Steve Buscemi, Tilda Swinton, Iggy Pop (als zombie!), Carol Kane, Caleb Landry Jones, Rosie Perez, Danny Glover, Sara Driver, RZA en Tom Waits. Een mooie groep namen. Vanaf 14 juni in de States; een Nederlandse datum is er nog niet. Hieronder het bijhorende affiche.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair