Regisseurs balen van spoilende trailers 'Pet Sematary'

We hebben al teveel gezien volgens de makers.

Deze week gaat de film Pet Sematary in première en voor die Stephen King-film zijn al heel wat trailers en andere promo's verschenen. De regisseurs balen ervan dat de marketingcampagne teveel heeft weggegeven.

Tijdens de wereldpremière spraken de regisseurs Kevin Kölsch en Dennis Widmyer (Starry Eyes) met Collider en gaven aan dat ze niet blij zijn met de situatie dat de dood van het meisje Ellie al te zien is in de trailer:


"Ja, dat hadden wij niet in de trailer laten zien, maar we werken niet in marketing. Maar ik moet zeggen dat we de film in verschillende steden hebben getest, zoals dat gaat met studiofilms, en onze score steeg nadat de trailer was onthuld. Ik zeg niet dat het daardoor kwam. We hebben de film tussendoor duidelijk beter gemaakt, maar ik weet het niet. Er valt iets te zeggen voor mensen die willen weten wat er gaat gebeuren en wat ze kunnen verwachten, en er zo klaar voor zijn. In plaats van dat ze er onverwacht door worden overrompeld."

En waarom niet: nog een nieuwe trailer!
Als je verder niet gespoild wilt worden, dan moet je ook niet onderstaande compleet nieuwe trailer bekijken. De score op Rotten Tomatoes is sterk, met 84 procent. Vanaf donderdag in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair