Eerste trailer DC-film 'Joker' verrast met maffe 'Clown Prince of Gotham'!

Eerste trailer DC-film 'Joker' verrast met maffe 'Clown Prince of Gotham'!

Joaquin Phoenix is de Joker.

En daar is dan de eerste trailer voor de DC-film Joker van regisseur Todd Phillips (The Hangover). De film is naar verluidt losstaand, in mogelijk een reeks kleinschalige karakterstudies van personages uit de strips van DC Comics. Check de eerste beelden hieronder!

Joker speelt zich af in 1981 en we zien acteur als Joaquin Phoenix (Gladiator, Walk the Line) als de Clown Prince of Gotham, de grootste tegenstander van Batman. In Joker zal de Dark Knight echter niet centraal staan. We zien namelijk het verhaal van de nog onbekende Arthur Fleck, een weinig succesvolle stand-up comedian die door zijn omgeving genegeerd wordt. Hij besluit zich tot misdaad en chaos te wenden, uiteraard in Gotham City.


De kleinschalige karakterstudie van een geestelijk ziek persoon heeft ook rollen voor Zazie Beetz (Deadpool 2) als Sophie Dumond, het oog appeltje van Fleck, Frances Conroy (Catwoman), Robert De Niro (Stardust), Marc Maron (Mike and Dave Need Wedding Dates), Douglas Hodge (Red Sparrow), Brett Cullen (The Dark Knight Rises) en Dante Pereira-Olson (You Were Never Really Here). Joker staat gepland voor 3 oktober.

NieuwsFilm

meest populair