'Doctor Strange 2' al in 2020 te zien

'Doctor Strange 2' al in 2020 te zien

Eindelijk duidelijkheid!

Vakblad Deadline stelt dat Disney van plan is om volgend jaar al Doctor Strange 2 uit te brengen. Die Marvel-film is een voortzetting van het verhaal van Benedict Cumberbatch z'n professor in de magische kunsten. Hij moet het vermoedelijk opnemen tegen Baron Mordo (Chiwetel Ejiofor), die in de vorige film opgezet werd als toekomstige schurk.

Zeker is dat echter nog niet. Er is namelijk nog geen formele cast aangekondigd. In plaats daarvan weten we alleen dat de Marvel-film straks na Avengers: Endgame aangekondigd wordt. Het verhaal gaat dat dan bekend gemaakt wordt welke films Marvel Studios in 2020 wil uitbrengen.

Verder weinig
Er is straks verder maar weinig bekend over de toekomst van het Marvel Cinematic Universe. Filmstudio Marvel wil niet, zoals het de vorige keer gedaan heeft, nu al onthullen welke films het allemaal precies uit wil brengen de komende jaren. In plaats daarvan krijgen we mondjesmaat nieuwe informatie, wanneer de studio die ook echt kwijt wil.

Tegelijk stelt Deadline dus wel dat Doctor Strange 2, waarvan het script al af is, binnenkort opgenomen wordt voor release in de loop van 2020.

NieuwsFilm

meest populair