Omschrijving eerste beelden 'Wonder Woman 1984'!

Omschrijving eerste beelden 'Wonder Woman 1984'!

Hoe brengt Diana het er van af?

Warner Bros. hield eerder deze week een presentatie tijdens de CinemaCon. Daar liet de studio ook wat beelden zien van Wonder Woman 1984. Een omschrijving van die beelden verscheen op de site Comic Book Movie. Die lees je in dit bericht.

Vermoedelijk zal er pas in de loop van juni of juli een eerste trailer vrijgegeven worden voor de film. Die zal in juni 2020 in de bioscoop draaien, niet eerder dan dat. Het is om die reden dan ook niet heel erg te verwachten dat we snel iets in het publiek krijgen. Maar er wordt wel tijdens bepaalde evenementen iets vertoond, waaronder dus de CinemaCon.

Eerste beelden
Goed, regisseur Patty Jenkins vertelde allereerst aan het aanwezige publiek, dat Diana (Gal Gadot) als we haar weer zien, haar volledige krachten heeft. Dan is ze dus helemaal klaar voor de strijd en hoeft ze niet zozeer meer dingen te leren. Ze kan gewoon goed vechten, zoals we eerder ook al gemerkt hebben.

In de trailer wordt Diana vertoond die in een winkelcentrum enkele schurken aanpakt met haar lasso. Vervolgens rent ze supersnel door de straten van een stad. Ook loopt ze samen met Steve Trevor (Chris Pine) arm-in-arm door Washington D.C., al is niet duidelijk hoe hij terugkeert. Verder zou ook Cheetah (Kristen Wiig) te zien zijn geweest, maar enkel in menselijke vorm.

NieuwsFilm

meest populair