'Terminator: Dark Fate' bevat tijdreizen en veel verschillende Terminators!

'Terminator: Dark Fate' bevat tijdreizen en veel verschillende Terminators!

Graag ook online Paramount.

Het is een drukke bedoening tijdens CinemaCon. Op het evenement werden al de eerste beelden vertoond uit It: Chapter Two en ook van Terminator: Dark Fate van regisseur Tim Miller (Deadpool) debuteerde een preview! Lees hieronder wat er te zien was.

Voorafgaand aan de preview gaf regisseur Miller aan dat het publiek niet te kritisch moest zijn, aangezien er nog wordt gewerkt aan de visuele effecten en het geluid.

Mackenzie Davis is een Terminator
Een eerste clip liet de vrouwelijke Terminator zien van Mackenzie Davis (Blade Runner 2049). Ze reist door de tijd en komt aan in Mexico. Ze wordt gevonden door twee tieners die denken dat ze gewond is. Als de politie aankomt, rekent Grace - zoals ze voorlopig heet - hardhandig met drie agenten af waarna ze wordt bedankt door de tieners. Ze reageert: "Bedank met nog maar niet."

"I'll be back"
Vervolgens is er beeld waarin Davis' Terminator achtervolgd worden door een T-1000-achtige Terminator, gespeeld door Gabriel Luna. Ook is er een T-800 te zien die een speer gooit naar Grace. Zij pakt deze op zodat ze een wapen heeft. Dan verschijnt Linda Hamiltons Sarah Connor in beeld als ze een raket afschiet naar de Terminator. Na een reeks snelle beelden duikt Arnold Schwarzenegger op en zegt Sarah de bekende tekst "I'll be back."

Gisteren verschenen de eerste foto's uit Dark Fate. Vanaf 23 oktober in de Nederlandse bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair