Dave Bautista (Guardians of the Galaxy) krijgt een negenjarige sidekick in trailer 'My Spy'

Dave Bautista (Guardians of the Galaxy) krijgt een negenjarige sidekick in trailer 'My Spy'

Een nieuwe actiekomedie van de regisseur van Naked Gun 3 en Get Smart.

Nadat hij de lachers al op z'n hand had als Drax in de Guardians of the Galaxy-films en Avengers: Infinity War, waagt de vermakelijke spierbonk Dave Bautista zich nu echt eens aan een komedie. In My Spy speelt hij een stoere CIA-agent die in rang wordt teruggezet en te maken krijgt met een pienter negenjarig meisje. Check snel de eerste trailer.


JJ (Bautista) krijgt de opdracht om undercover te gaan en een gezin te bewaken, iets dat hij met tegenzin doet. De negenjarige Sophie (Chloe Coleman) ontdekt een paar zijn van geheime camera's en komt er zo achter dat JJ hen in de gaten houdt. Sophie belooft hem niet te verraden, maar dan moet JJ haar wel leren hoe ze een spion wordt. Hoewel het aanvankelijk niet van harte gaat, ondervindt JJ dat hij geen partij is voor deze ontwapenende wijsneus.

My Spy is afkomstig van regisseur Peter Segal, bekend van Naked Gun 33 1/3: The Final Insult, Get Smart en de Adam Sandler-films Anger Management, 50 First Dates en The Longest Yard. De rest van de cast bestaat uit Ken Jeong, Kristen Schaal, Nicola Correia-Damude, Parisa Fitz-Henley, Sima Fisher, Laura Cilevitz en Ali Hassan.

De film komt dit jaar uit. Het is op dit moment nog niet bekend op welke datum precies en of er ook sprake zal zijn van een Nederlandse release.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair