Regisseurs 'Avengers: Endgame' over de vele bizarre voorspellingen van fans

Regisseurs 'Avengers: Endgame' over de vele bizarre voorspellingen van fans

Fantastic Four, Earth 1064 en ga zo maar door. Wat klopt er wel en niet?

Er gaan Avengers dood, er is een grotere dreiging dan Thanos, er komt tijdreizen voor, Thor gooit de hamer aan het einde van Avengers: Endgame wel in Thanos' hoofd en ga zo maar door. Er zijn al vele theorieën online verschenen, vooral op Reddit. De regisseurs geven hun visie op al het voorspellerij van de fans.

Als eerste hebben Anthony en Joe Russo gereageerd op het gerucht dat er in Endgame een Fantastic Four easter egg zit met een Earth 1064-verwijzing. De reactie van een van de regisseurs op een vraag hierover van een journalist / fan: "Zit je vaak op Reddit? Is dat waar je dit vandaan haalt? Ben jij de man die op Reddit deze theorieën schrijft?"

Gepassioneerd fans
De regisseurs hebben een enorme waardering voor de fans die willen weten wat er gaat gebeuren. "Het zit zo, de fans zijn zo gepassioneerd en ze leven zo lang met deze personages, denkend aan deze personages, en ze gebruiken hun fantasie om te bedenken waar het verhaal heen kan gaan. Soms hebben ze wilde ideeën, soms komen ze een beetje in de buurt van wat er zou kunnen gebeuren... Je kunt uiteraard dichtbij komen, maar nooit precies," aldus Anthony, die werd aangevuld door Joe, "Onze missie is altijd om mensen te verrassen. Dus we proberen echt verrassende keuzes te maken." Zie hieronder het interview:


Maar wat gebeurt er dan wel?
Wat er echt gaat gebeuren zien we pas vanaf 24 april, maar komende dagen duiken er waarschijnlijk vast een aantal nieuwe tv-trailers, promo's en clips op. Tijdens een persbijeenkomst werd er al een clip vertoond en via Gamespot wordt duidelijk wat er in de clip gebeurt. Niet verder lezen als je geen SPOILERS wilt lezen.

In de clip is te zien hoe de nog levende Avengers een enorme energiepiek ontdekken in het universum. Deze energie zou overeenkomen met de energie die werd uitgestraald toen Thanos de Infinity Stones gebruikte aan het einde van Avengers: Infinity War. Dit zorgt ervoor dat de helden Thanos kunnen vinden, en ze zijn ervan overtuigd dat Thanos de stenen nog een keer heeft gebruikt.

Nog zo'n 16 dagen tot de eindstrijd begint!

NieuwsFilm

meest populair