'Rush Hour 4' lijkt officieel bevestigd door Jackie Chan en Chris Tucker!

'Rush Hour 4' lijkt officieel bevestigd door Jackie Chan en Chris Tucker!

De hamvraag is nu wie de film zal regisseren...

We hebben natuurlijk al vaker geruchten gehoord dat er een Rush Hour 4 komt, maar de nieuwe foto op het Instagram-account van Chris Tucker lijkt er nu op te duiden dat het er echt van gaat komen. Op onderstaande foto zien we Tucker en Jackie Chan beide het nummer vier vormen met hun vingers.

Chan zegt al jaren dat Rush Hour 4 er gaat komen en Tucker spreekt ook al jaren de wens uit dat hij een vervolg wil zien. Uiteindelijk is het natuurlijk de filmstudio die beslist. Deze situatie is echter te vergelijken met het enthousiasme dat Will Smith en Martin Lawrence toonden om Bad Boys For Life te realiseren. Dat enthousiasme leidde immers uiteindelijk ook tot een daadwerkelijke film (volgend jaar in de bioscoop!).

Wie zal er regisseren?
Het grootste probleem lijkt momenteel te zijn wie de film zal regisseren. De eerste drie Rush Hours werden geregisseerd door Brett Ratner, die de laatste jaren met de nodige #MeToo-schandalen te maken had en voorlopig niet meer aan de bak zal komen. Hier zal ongetwijfeld snel meer over bekend worden gemaakt.


Bekijk de afbeelding

"Don't you ever touch a black man's radio!"



NieuwsFilm

meest populair