Walt Disney ziet 'Die Hard 6' a.k.a. 'McClane' wel zitten

Walt Disney ziet 'Die Hard 6' a.k.a. 'McClane' wel zitten

Maar of de film er ook gaan komen is nog de vraag.

In 2013 verscheen met A Good Day to Die Hard het tot op heden vijfde en laatste deel in de Die Hard-filmreeks. Al jaren wordt er gesproken over een zesde film. Maar of deze er nu nog gaat komen sinds Disney de eigenaar is van de rechten, valt te betwijfelen. Toch is er licht in de duisternis.

De zesde film zou Die Hard: Year One gaan heten, later weer John McClane en de laatst gecommuniceerde titel is simpelweg McClane. Producent Lorenzo di Bonaventura gaf een visie op de status.


"Ik weet niet wat daar gaat gebeuren. Het is echt aan hen, want het is nu in de handen van Disney. Ik heb het gevoel dat we er al een tijdje weinig over spreken. Ik weet niet voldoende over hun plannen om echt een mening te hebben. Ze vinden het script in ieder geval goed."


Prequel met jonge McClane
Dat Disney het script goed vindt, is dus een goed teken voor mensen die de film graag zien verschijnen. McClane zou een prequelfilm worden die het McClane-personage van Bruce Willis en zijn vrouw Holly zou volgen in de jaren 70, vermengd met hun hedendaagse tegenhangers.

NieuwsFilm

meest populair