Algemeen

Toekomstplannen Marvel Cinematic Universe blijven nog lange tijd onbekend

Eerder was het ná Avengers: Endgame, maar nu dus nog drie maanden wachten.

door Bram de Groot om 10:05 in Algemeen
Zelfs de films in 2020 gaan verschijnen in het Marvel Cinematic Universe zijn nog niet bekend en verwacht ook niet dat we na Avengers: Endgame snel nieuws krijgen. Pas na Spider-Man: Far From Home, te verschijnen in juli, is Kevin Feige bereid om details prijs te geven.

Na zes films in Phase I, zes films in Phase II en tien films in Phase III trapt de tweede Spider-Man film Far From Home de vierde fase af, de start van een totaal nieuw avontuur die volgt op 'The Infinity Saga', de films van Iron Man (2008) tot Avengers: Endgame gecombineerd. Marvel Studios-baas Feige tegenover IGN over het moment waarop we meer te horen krijgen:


"Dit is een exclusief bericht. We blijven films maken. We blijven nog steeds films maken na deze twee. En we zullen er snel over praten nadat Spider-Man: Far From Home is uitgekomen."

Welke films verschijnen er?
Dit is nog niet helemaal duidelijk. Films als Black Widow, The Eternals, Shang-Chi en Doctor Strange 2 zouden snel opgenomen worden. Later kunnen we minimaal Black Panther 2 en Guardians of the Galaxy Vol. 3 verwachten. Derde Ant-Man en Spider-Man-films lijken ook een zekerheidje.

Welke MCU-films verschijnen er volgens jou nog meer?

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jan231

Avatar

Ik denk dat er een kans is dat de trailer van Spider Man Far from home fake is.

Guyon2002

Avatar

Dit was echt al lang bekent, lezen jullie je eigen berichten wel? Dan had je geweten dat hier al duizend artikelen van zijn

GreenHornet

Avatar

aan het einde van Endgame zal wel meer duidelijk worden welke kant Marvel gaat.

TwinsA

Avatar

Precies veel Marvel in de menu , ik hoop dat er een ook plaatst is voor andere films op filmtotaal. Leuk om iets te weten over Marvel , maar heb de indruk dat bij elk nieuwtje een post word geplaatst. Misschien eens denken om Marvel een appart blog te geven Smiley face

Decepticon

Avatar

Al die artikelen over die interviews van Cinema-Con met de Russo's had echt wel in minder of misschien zelfs 1 artikel gekund.
Niet dat ik me er aan stoor, maar dat had best gekund. Maar ik snap ook dat zodra die interview stukjes op youtube staan, dat Filmtotaal ze z.s.m. wil plaatsen.

Ik verwacht in de volgende Phase nog een vierde Thor film.

chefry1983

Avatar

We zien het wel met de toekomstige films. Ik lees niet eens alle Marvel artikelen hier om spoilers te mijden

GreenHornet

Avatar

zolang Marvel views en geld op brengt zijn we er nog lang niet vanaf.

Het is een Genre geworden

NieuwsFilm

meest populair