Zangeres Camila Cabello speelt hoofdrol in hervertelling 'Cinderella' naar idee James Corden

De nieuwe Assepoester is gevonden!

Sony Pictures heeft deze week bekendgemaakt dat Camila Cabello, voornamelijk bekend als voormalig lid van de popgroep Fifth Harmony, de hoofdrol gaat spelen in een nieuwe filmversie van Cinderella. Het verhaal van deze hervertelling is bedacht door niemand minder dan talkshowhost James Corden.

Zangeres Camila Cabello, onder meer bekend van haar hit Havana, is gecast als Cinderella in de gelijknamige musicalfilm van Sony. Dit is de eerste filmrol van Cabello. De filmstudio heeft daarnaast besloten om de productie van de film te versnellen. Deze hervertelling is geschreven en wordt geregisseerd door Kay Cannon. Zij schreef eerder mee aan alle drie de Pitch Perfect-films.

Talkshowhost heeft idee
Deze nieuwe versie van het klassieke sprookje is gebaseerd op een idee van talkshowhost en acteur James Corden (Peter Rabbit, Cats). Of hij zelf ook in de film te zien zal zijn, is niet bekend. Wel heeft Sony bevestigd dat Cabello ook mee zal helpen met de muziek voor haar debuutfilm. De film heeft nog geen releasedatum, maar het lijkt aannemelijk dat Cinderella volgend jaar al verschijnt.



NieuwsFilm

meest populair