Marvel filmde vijf slotscènes voor 'Avengers: Endgame' met Hulk-acteur Mark Ruffalo

Marvel filmde vijf slotscènes voor 'Avengers: Endgame' met Hulk-acteur Mark Ruffalo

En check een nieuwe commercial!

Het einde van Avengers: Infinity War sloeg in als een bom en nu wordt er vooral gespeculeerd over hoe Avengers: Endgame hier een vervolg aan geeft. Maar hoe eindigt de drie uur durende film eigenlijk? Marvel Studios blijkt er alles aan te hebben gedaan om het onbekend te houden.

"Ik schoot ongeveer vijf verschillende eindes voor deze film," aldus Mark Ruffalo die in de film Bruce Banner a.k.a. de Hulk speelt. "Ik heb niet eens een volledig script van de film gekregen. Ik weet niet waarom, het script dat ik kreeg had dummy-scènes, hij [wijzend naar Chris Evans] trouwt hierin!" Uiteraard is het laatste duidelijk een Ruffalo-grap. Het opnemen van vijf slotscènes zou helemaal niet gek zijn. Mocht Ruffalo de waarheid spreken, dan zou het dus ook kunnen dat de Hulk in ieder geval tot het einde van de film te zien is. Ook niet vreemd.

Commercial met Avengers
Hieronder zie je een tv-reclamefilmpje van Hertz. Hierin zijn ook de Avengers soort van te zien, uiteraard heel beperkt. Vanaf 24 april draait Avengers: Endgame in de Nederlandse bioscoopzalen.


NieuwsFilm

meest populair