Nieuwe foto toont schurk Mysterio in 'Spider-Man: Far From Home'

Nieuwe foto toont schurk Mysterio in 'Spider-Man: Far From Home'

Gaaf kostuum, krijgt die Jake Gyllenhaal!

Een echte foto is het niet, maar wel een blik op de schurk. Vandaag is onderstaand beeld op het internet verschenen van Spider-Man: Far From Home. Daarop zien we Spider-Man (Tom Holland) samen met de schurk Mysterio (Jake Gyllenhaal).

In het verleden kregen we ook al een blik op Mysterio, maar nog niet zo'n blik als deze die echt duidelijkheid schept van het personage. We zien dat hij zijn helm draagt en er precies zo uit ziet als in de comics.

Opvallende helm
In de comics heeft de als een vissenkom uitziende helm een functie. Quentin Beck, zoals het personage van Gyllenhaal heet, heeft er bijvoorbeeld sonar in zitten zodat hij door mist kan navigeren, maar de helm beschikt ook over een holografische projector, zodat hij 3D-illusies kan maken.

Of Quentin die krachten in de film krijgt, is niet zeker, maar het zou wel interessant zijn. Sowieso wordt het een opvallend personage; in Far From Home biedt hij zijn hulp aan bij de strijd met de vreemde Elementals, schurken die hij mogelijk zelf de wereld in heeft geholpen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair