Geen mens geen Terminator. Bizar nieuw personage in 'Terminator: Dark Fate'

Geen mens geen Terminator. Bizar nieuw personage in 'Terminator: Dark Fate'

Geen mens en geen Terminator. Wat dan wel?

Het begint er steeds meer op te lijken dat het wel goed komt met Terminator: Dark Fate. Vandaag vertelt actrice Mackenzie Davis, die helemaal nieuw is in de franchise, over haar personage. Aan de site ComicBook.com, vertelt ze dat ze geen Terminator is. Maar wel iets wat erop lijkt.

Heel veel mag Davis niet vertellen over haar personage. Sterker nog, de boel blijft voornamelijk geheim. Maar wat we wel al weten is dat ze een mens speelt met technische verbeteringen. En dat maakt haar heel interessant en nieuw in deze franchise.

Belangrijke missie
Tegenover ComicBook vertelt ze dat ze een enhanced mens speelt. "Ik ga naar Mexico City met een mysterieuze missie om Danni Ramos te beschermen, die gespeeld wordt door Natalia Reyes, en meer dan dat kan ik eigenlijk niet zeggen."

Beelden van de film hebben we nog niet gezien, maar op de CinemaCon was het een en ander al te zien. Dat waren interessante beelden horen we, al zijn er geen uitgebreide omschrijvingen op het internet geplaatst. Lang hoeven we waarschijnlijk niet te wachten op beelden; de film draait vanaf

NieuwsFilm

meest populair