Video

Dave Bautista (Guardians of the Galaxy) rekruteert z'n Uber-chauffeur in hilarische trailer 'Stuber'

Bautista beleeft een avond vol bizarre gebeurtenissen met Kumail Nanjiani (The Big Sick).

door Jan-Peter Rook om 10:39 in Video
Dave Bautista is lekker bezig. De spierbundel was de afgelopen jaren te zien als de uitermate grappige Drax in de Guardians of the Galaxy-films (en Avengers: Infinity War) en mocht het James Bond ook al lastig maken in Spectre. Onlangs verscheen de trailer van zijn nieuwe film My Spy en nu is er het eerste voorproefje van Stuber, een actiekomedie over een politieman die z'n Uber-chauffeur rekruteert, waarna ze samen een avond vol gekkigheid beleven. De eerste trailer is vrij hilarisch en nu te bekijken.


De vreedzame Uber-chauffeur Stu (The Big Sick-ster Kumail Nanjiani) pikt op een dag een passagier (Bautista) op. Deze Vic blijkt een politieagent te zijn die op dat moment een brute moordenaar op de hielen zit. Wat volgt is een levensgevaarlijke en bizarre avond waarbij Stu niet alleen voor zijn vijfsterren-rating moet strijden, maar ook voor zijn leven.

De rest van de cast bestaat uit Iko Uwais, Natalie Morales, Betty Gilpin, Jimmy Tatro, Mira Sorvino en Karen Gillan. De film, die wordt omschreven als een mix van Lethal Weapon, Rush Hour en Mr. Magoo, werd geregisseerd door Michael Dowse (Take Me Home Tonight, Goon).

Stuber ging dit jaar in première tijdens het SXSW Film Festival. De film draait vanaf 11 juli in de Nederlandse bioscopen.
2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tako

Avatar

Haha... "that's not how Uber works.."

Lewis

Avatar

Vrij hilarisch? Dan is het officieel: ik heb geen humor.

Vreselijke trailer, Dave Bautista is alleen grappig als Drax en dat is waarschijnlijk nog niet eens zijn eigen verdienste.

NieuwsFilm

meest populair