Algemeen

Warner Bros. wipt Johnny Depp mogelijk uit 'Fantastic Beasts 3'

Het gedoe rond de acteur en zijn ex doet filmstudio twijfelen.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
De afgelopen jaren leverde Johnny Depp heel wat financiële flops en slecht ontvangen films af. Met zijn optreden als Grindelwald in de twee eerste Fantastic Beasts-films leek hij weer een beetje terug op het podium. Nu blijkt dat Warner Bros. mogelijk aan hem twijfelt.

Uit een artikel van Page Six blijkt dat de filmstudio achter de Harry Potter-filmfranchise twijfelt aan zijn naam. De laatste maanden komt de acteur regelmatig slecht in het nieuws doordat hij in een heftige rechtszaak is verwikkeld met zijn ex Amber Heard. Volgens nieuwe documenten zou Depp zijn ex-vrouw (fysiek) hebben mishandeld.

Keert Depp niet meer terug?
Mocht Depp veroordeeld worden, dan zou dit impact kunnen hebben op de Fantastic Beasts-films. Voorlopig zou Warner Bros. Depp blijven steunen, maar veel hoger geplaatste vrouwelijke medewerkers van de studio zouden zich zorgen maken.

Zowel Depp als Heard speelt een rol in belangrijke franchise van Warner Bros. Heard is namelijk te zien als het personage Mera in Aquaman en keert terug voor het vervolg dat in 2022 verschijnt. Depp moet terugkeren in Fantastic Beasts 3.

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Als er ooit 1 van de 2 verwijderd moet worden. Zou het Depp moeten worden. Grindelwald kan iemand anders overnemen zonder dat het publiek het door heeft. Amber Heard als Mera niet.

Da Villain

Avatar

Ik vond hem een goede Grindewald in TCOG; zijn karakter straalde dreiging uit en had charisma. Dat hij in een catfight zit met z'n ex is heel vervelend, maar dat verandert voor mij niets aan het feit dat hij een goede acteur is, en ik zou het dan ook jammer vinden als hij het veld moet ruimen.

RobzZ01

Avatar

Ik dacht dat Depp juist degene was die afgelopen maand met bewijzen aan kwam zetten? En dat Heard juist alleen maar verwijten heeft. Waarom zou überhaupt iemand verwijderd moeten worden uit een franchise? Hun prive leven is toch gewoon hun ding? Dat beïnvloedt niemands gedrag op t werk toch?

Darthmar

Avatar

Wel gek Johhny Depp moet vanwege zijn vechtscheiding geschrapt worden maar zijn ex betrokken in dezelfde scheiding niet?

ridjieddo

Avatar

Ze hadden in de eerste plaats de rollen van Colin Farrell en Depp om moeten wisselen. Die Farrell kan zo'n rol makkelijk dragen en dan was je ook meteen van dat gedoe af.

Gyros regime

Avatar

Dan kan je de hele franchise wel opdoeken.. wat een onzin bericht zeg.. hij is juist een van de lichtpuntjes!

Gigan72

Avatar

Ik heb deze filns niet gezien is ook niets voor mij maar de tijd van Depp is een beetje voorbij
Zijn rol als piet piraat was ook al niet veel soeps meer...
De rest van zijn films van de laatste jaren zijn gewoon slecht en floppen
En dan nog dit gezeur van hem en zijn ex erbij ..
En als studio.s ook niet meer met hem in zee willen gaan is het over en uit voor Depp.
Jammer maar het is zo..

voldemort8690

Avatar

Depp was gewoon fantastisch als Grindelwald, de studio zou deze zaak (depp-amber) links moeten laten liggen.

Angelo1979

Avatar

Colin Farrel... hmmm, zeer goede keus ja.

Mocht Depp vervangen worden dan kunnen ze Colin. F makkelijk in zijn rol plaatsen, goede acteur.

Artificialis

Avatar

Ach, dit kan ik niet serieus nemen. Zolang hij niet is veroordeeld is er in feite niets aan de hand. Eerst maar eens zien of Amber Heard zal worden vrijgesproken. Tot die tijd lijkt het mij een debiele beslissing om Johnny Depp op een cruciaal moment uit de franchise te verwijderen.

Tycho Nestoris

Avatar

Zou een erg slechte beslissing zijn. Johnny Depp was zonder twijfel het beste aspect van de vorige film.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Pfff, Johnny Depp... één van de dingen die me stoorde in zijn laatste paar films is dat de ellende uit z’n privéleven in z’n films doorschemert. Zelfs zijn personages lijken meer en meer beschonken te zijn. Past nog bij Jack ‘Why is the rum gone’ Sparrow maar bij Grindelwald vond ik het zowat storend. Ik moet echt soms moeite doen om hem überhaupt te verstaan.

Goku32

Avatar

Wat een onzin hij is een goeie acteur. En hij is het enige leuke aan de films

Lizzy b

Avatar

Johnny depp is een briljant acteur moeten we een ster acteur van het scherm houden vanwege echtelijke ruzies vind ik ronduit belachelijk laat ze het lekker .uitvechten zeg ik zou het een ramp vinden moest hij verdwijnen van het scherm.

Baba Yaga

Avatar

@splashysleet20
Grappige opmerking. Amber heard is een nobody die erg makkelijk te vervangen is. Zij is echt niet op hetzelfde niveau als johnny depp. Zij heeft haar hele carrière te danken aan depp. Niemand kende haar voor die relatie.

Symn

Avatar

Zou ik echt belachelijk vinden. Hij is heel goed gecast.

kokosnoot

Avatar

Warner Bross zou er verstandig aan doen....pas iets aan te geven als het zo ver komt dat er wat aan te geven valt! Dat laffe van te voren zich al indekken....is voor de pr van geen bedrijf goed. Verder lijkt me het ook veel minder gecompliceerd als bedrijf. Zonder uitspraak rechter niet voor rechter spelen. Of hoger geplaatste medewerkers van Warner Bros zich zorgen maken zal mij pas een zorg zijn, als ze al het andere over hun beleid achter hun gesloten deuren ook met ons delen. Maar dat doen ze niet, das wel heel selectief dan.

Moarhh88

Avatar

Ik begrijp niet waarom Johnny's bewijzen aan de kant worden gegooid en die van Amber serieus worden genomen. Zij is degene met een onbetrouwbaar verleden en beschuldigingen die van alle kanten niet kloppen. Heel erg ziek is dit. & SplashySleet20 Maak je een grapje? haha

StarWars-SGPer

Avatar

Als Depp eruit word gegooid, word FB noooooit meer populair

DaisyD

Avatar

Waarom zou Johnny zijn rol verliezen in FB vanwege een rechtzaak die hij zelf heeft aangespannen? Waarom zou hij een trouwens een rechtzaak aanspannen tegen zijn ex als hij niet kan bewijzen dat hij gelijk heeft?
Media is opnieuw behoorlijk gekleurd, alleen Heard's "bewijs" wordt van alle kanten belicht.
25 april 2019 is een verklaring onder ede gepubliceerd van Heard's styliste die haar kleding heeft verzorgd op en rondom tijdstippen dat zijn zwaar zou zijn mishandeld. Zij heeft absoluut geen bewijs gezien van enige mishandeling. Helaas wordt dit totaal genegeerd.
Alles wat Heard in de media brengt is drama en herhaling en bloemrijker vertellen over wat ze al eerder heeft gepubliceerd. Haar zaak werd door de rechter verworpen met "prejudice" dit betekend dat ze Depp nooit meer van huiselijk geweld kan beschuldigen omdat ze onvoldoende bewijs had/heeft.

Depp heeft harde bewijzen: foto's met metadata, CCTV opnamen van de camera's in het gebouw waar zij woonden Verder zijn er een aantal vrouwen die naar voren zijn gekomen met het feit dat zij door Heard zijn mishandeld.

De enige die in dit geval haar rol zou moeten en gaat verliezen is Heard.

NieuwsFilm

meest populair