Warner Bros. wipt Johnny Depp mogelijk uit 'Fantastic Beasts 3'

Warner Bros. wipt Johnny Depp mogelijk uit 'Fantastic Beasts 3'

Het gedoe rond de acteur en zijn ex doet filmstudio twijfelen.

De afgelopen jaren leverde Johnny Depp heel wat financiële flops en slecht ontvangen films af. Met zijn optreden als Grindelwald in de twee eerste Fantastic Beasts-films leek hij weer een beetje terug op het podium. Nu blijkt dat Warner Bros. mogelijk aan hem twijfelt.

Uit een artikel van Page Six blijkt dat de filmstudio achter de Harry Potter-filmfranchise twijfelt aan zijn naam. De laatste maanden komt de acteur regelmatig slecht in het nieuws doordat hij in een heftige rechtszaak is verwikkeld met zijn ex Amber Heard. Volgens nieuwe documenten zou Depp zijn ex-vrouw (fysiek) hebben mishandeld.

Keert Depp niet meer terug?
Mocht Depp veroordeeld worden, dan zou dit impact kunnen hebben op de Fantastic Beasts-films. Voorlopig zou Warner Bros. Depp blijven steunen, maar veel hoger geplaatste vrouwelijke medewerkers van de studio zouden zich zorgen maken.

Zowel Depp als Heard speelt een rol in belangrijke franchise van Warner Bros. Heard is namelijk te zien als het personage Mera in Aquaman en keert terug voor het vervolg dat in 2022 verschijnt. Depp moet terugkeren in Fantastic Beasts 3.

NieuwsFilm

meest populair