Algemeen

Captain Marvel toont krachten in nieuwe 'Avengers: Endgame' beelden

Welke rol gaat Carol Danvers spelen in deze vierde Avengers-film?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Avengers: Endgame belooft een samenkomst van uiterst sterke personages te gaan worden. Naast dat de Hulk nu ongetwijfeld wel gaat smashen, Ant-Man zijn waren krachten gaat laten zien en Hawkeye / Ronin mogelijk ook voor verrassingen gaat zorgen, is er uiteraard ook Captain Marvel. Check haar in actie in onderstaande korte nieuwe online trailer.

De beelden zijn niet van een enorm goede kwaliteit, maar het is wel duidelijk dat Carol Danvers a.k.a. Captain Marvel, het personage van Oscarwinnaar Brie Larson (Room, 2015), er niet minder krachtig op is geworden gedurende de tijd die zit tussen de gebeurtenissen in het recent verschenen Captain Marvel en Endgame.


Gissen naar einde
Ook Chris Hemsworth (Thor) weet overigens niet hoe de film eindigt. "Het is grappig, ik voel me net zo'n fan van dit alles als iedereen. Ik ben nieuwsgierig of ik leef of sterf, of wat er met me gebeurt. Ik heb een grof idee van wat er gebeurt. Maar nee, ik heb de film niet gezien en ik weet echt niet hoe die eindigt."

Hoe de eindstrijd wel eindigt, kun je vanaf 24 april in de bioscoop zien.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

5ieb

Avatar

Marvel zal een korte rol hebben denk ik. Thanos schakelt haar uit in het eerste deel van de film vermoed ik. Avengers keren terug, Cap en Iron werken samen en zullen dan met de rest tijdreizen om de stenen te verstoppen (Marvel is daar nergens in te vinden). Eind.

David Mills

Avatar

Gaat ieder artikel op Filmtotaal over Marvel of Starwars?? Je kunt het overdrijven.

GreenHornet

Avatar

alle CM scenes zijn opgenomen voor de opnames van de CM film. Dat ze een kleine rol zou hebben dat was al bekend.

SunChaser

Avatar

Tom Holland kreeg alleen het script waar hij zelf inzat en speelde soms tegen een stand in zodat hij niet wist tegen wie.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

David Mills

Tja, dit is een filmsite en aangezien Disney een buttload films produceert waarvan het meeste Marvel en Star Wars, ga je dit nieuws wel vaak lezen. Logisch. Aan jou om te kiezen of je het wil lezen of niet.

Civilian Supreme

Avatar

Ik snap dat filmtotaal de clips plaatst maar toch zou ik ze allemaal vermijden.
Het mooiste is een film ingaan zonder ook maar wat gezien te hebben. Een trailer is vaak al te veel!

Rafael11

Avatar

Als je goed kijkt in het laatste shot naar het pak van Captain Marvel, zie je dat ze haar sash van de comics heeft. Ben ik erg blij mee!

Sunspot

Avatar

Thor gaat met Miss Marvel denk.

En idd, die Hulk moet eens zijn tijd krijgen, begon zo goed, maar zo slecht nu, een clown is ervan gemaakt :(

Sunspot

Avatar

Allemaal leuk, maar als ze Xmen gaan maken, dan hoop ik wel dat het wat serieuzer is, dieper allemaal, want dat zou Xmen meoten zijn Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair