Jar Jar Binks is George Lucas' favoriete 'Star Wars' personage!

Het past wel een beetje bij hem.

Tijdens Star Wars Celebration in Chicago werd niet alleen gekeken naar bijvoorbeeld de film Star Wars: The Rise of Skywalker en de serie The Mandalorian. Ook werd de twintigste verjaardag van Star Wars: Episode I - The Phantom Menace gevierd. Franchise-bedenker George Lucas onthulde tijdens een videobericht zijn favoriete personage uit de filmreeks.

Dit blijkt nog altijd het computer geanimeerde personage Jar Jar Binks te zijn, met de stem van acteur Ahmed Best. "Jar Jar is mijn favoriete personage," zei Lucas in de video, "en Ahmed Best heeft fantastisch werk afgeleverd. Het was zeer, zeer moeilijk."


Ahmed Best groots onthaald
De acteur die de Gungan van de planeet Naboo speelde was ook aanwezig tijdens het evenement. Hij werd warm onthaald. "20 jaar later krijg ik nog te maken met veel kritiek vanuit de media. Dit is nog steeds van invloed op mijn carrière vandaag. Dit was de plaats waar ik mijn leven bijna had beëindigd," schreef Best eerder in een Tweet, met de Hudson River in New York op de achtergrond. Na afloop van zijn optreden toonde hij zich enorm dankbaar richting het Star Wars Celebration-publiek in Chicago:



NieuwsFilm

meest populair