Interview

Mark Ruffalo wist niet of Hulk de Snap in 'Avengers Infinity War' wel zou overleven

Twee verschillende slotscènes opgenomen

door Niels van Arkel om 07:19 in Interview
Mark Ruffalo, de acteur achter Bruce Banner/Hulk in het Marvel Cinematic Universe, wist tot het zien van Avengers: Infinity War niet of zijn karakter Thanos' Snap had overleefd. In een interview met Yahoo tijdens de perstour voor Avengers: Endgame vertelt Ruffalo dat hij zijn slotscène in twee verschillende takes opnam.

"Ik wist niet of ik het einde wel overleefde," zei Ruffalo tijdens het interview. "Ik heb één take opgenomen waarbij ik het overleefde, en één take waarbij ik het niet overleefde."

De andere 'loslippige' Avengers, Tom Holland en Anthony Mackie, werden wel het slachtoffer van de Snapture. Op de vraag of hij bang was om ook weggevaagd te worden, antwoord Ruffalo: "Ik was er vrij zeker van dat ik ook dood zou gaan."

Survivor
Ruffalo trekt ook een parallel met het televisieprogramma Survivor (of in Nederland: Expeditie Robinson). "Wie zal er van het eiland af gegooid worden? Ik denk dat ik het had moeten zijn."

Yahoo interviewde ook veel andere acteurs uit Avengers: Endgame over de nu al legendarische slotminuten van Infinity War. Chris Hemsworth (Thor) geeft aan te leiden aan "survivor's guilt". Don Cheadle (War Machine) vult aan: "Het is lastig om degene te zijn die achterblijft".Marvel's Avengers: Endgame draait vanaf 24 april in de Nederlandse bioscopen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair