Algemeen

J.J Abrams: Nieuwe details rond mysterie ouders van Rey in 'The Rise of Skywalker'

Toch meer in het verhaal dan in 'The Last Jedi' vertelt

door Niels van Arkel om 22:30 in Algemeen
Een van de grootste mysteries uit Star Wars: The Force Awakens leek in Star Wars: The Last Jedi te zijn ontrafeld. Maar volgens regisseur J.J. Abrams krijgt het verhaal in Star Wars: Rise of Skywalker nog wel een staartje.

In een interview met ABC News beschrijft Abrams meer over het lot van Rey's ouders in The Rise of Skywalker. "De verhaallijn moest in deze film een mooie conclusie krijgen. We zijn ons er bewust van dat dit een ding is dat belangrijk is om goed af te ronden."

The Last Jedi
De regisseur geeft ook zijn visie op The Last Jedi: "Ik zeg niet dat wat er in Episode 8 gebeurt, niet gebeurt is. Maar er is meer dan dat we nu hebben gezien"

The Last Jedi-regisseur Rian Johnson zei al eerder dat "alles nog open ligt". In The Last Jedi onthult Kylo Ren (Adam Driver) aan Rey (Daisy Ridley) dat haar ouders "niemand" zijn. Deze onthulling kreeg veel kritiek te verduren.Star Wars: The Rise of Skywalker is in december 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen.12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Tja, je bent natuurlijk wel erg onnozel wanneer je zomaar aanneemt dat wat Kylo Ren zegt de waarheid is!

Mas7

Avatar

Het kan gewoon alle kanten opgaan: maar ik hoop dat ze een Skywalker is.

Wat mij gewoon frustreert van The Last Jedi, is dat ze 2.5 hebben verkwanselt voor extra achtergond mbt Rey’s afkomst. Alles zal dus in deze film moeten worden uitgelegd.

Verder heb ik een paar wensen:

- Knights of Ren erin!
- eindgevecht tussen Kylo & Rey in het kasteel van Vader op Mustafar
- een goed afgerond geheel.

Maanstof

Avatar

Wat als Ray's ouders wel nobodies zijn in Kylo's ogen. Zo denk hij toch over zijn eigen ouders. Zij is gewoon zijn zusje.

Xenolicker

Avatar

^ Maanstof > Zijn vader, Han Solo, heeft de Kessel Run in minder dan 12 parsecs gedaan, dus ik zie niet in hoe hij zou kunnen denken dat zijn vader een 'nobody' was!

Sunspot

Avatar

^
Zou ook kunnen.

Denk ook dat Ryan nie talle vrijheid heeft gekregen, misschien leek het zo voor velen, maar is niet zo.

Dat Disney in ieder geval nog wel zo slim was Smiley face.

Gigan72

Avatar

@Xeno
Kylo had een graf hekel aan zijn vader denk niet dat kylo onder de indruk was van Han,s Kessel Run.

Denk eerder dat Kylo maar wat zei om Rey boos te krijgen zo dat haar stap richting de dark side makkelijker is.

Monojaxx

Avatar

Ik denk zelf dat Rey gewoon een Skywalker is. De dochter van Luke. Dat ze beschermd is om te voorkomen dat haar identiteit bekend zou worden en Kylo haar af zou maken. The Rise of (Rey) Skywalker.

Giglefreakz

Avatar

Please, laat ze gewoon nobodies blijven. Dat is zoveel krachtiger voor Rey's karakter.

Niet alles en iedereen hoeft verbonden te zijn, sinds wanneer is het verkeerd dat we iemand hebben die op zichzelf staat?
Van Han Solo, Obi-Wan, Yoda, Qui-Gon, Mace Windu, Palpatine, etc. hebben we geen enkel idee wie de ouders zijn, maar dat boeit niet want zij worden niet gedefinieerd daardoor.

Dat is zo krachtig aan Rey, je hoeft niet speciaal geboren te worden om grootste dingen te doen.

Bijkomende zaak, als ze het toch zo doen dat Rey wel bekende ouders heeft zou dat dus betekenen dat haar ouders klootzakken waren die haar als klein kind hebben achtergelaten bij een vieze rotzooi dealer die er niet over aarzelt haar te bestelen en voor wie ze elke dag haar leven op het spel moet zetten om een kleine portie voedsel te krijgen.

MARQ242

Avatar

Ray is gewoon Lea's love baby van een handsome space jockey die ze tijdens een one night stand op een congress heeft ontmoet.

Lordborg

Avatar

Tuurlijk is ze een skywalker , de dochter van leia
In de orginele boeken is het verhaal allang bekent
Elke skywalker krijg (als ze kinderen nemen) een tweeling
De zus van ...... ? Hahahaha

kokosnoot

Avatar

Als haar ouders niemand zijn betekent dat met haar kwaliteiten dat ze een verborgen bloodline heeft waarschijnlijk om politieke redenen xD de titel laat waar zien waar dat waarschijnlijk heen gaat.

nieuwslaatste nieuws

meest populair