Algemeen

Dramatisch verzoek regisseurs: Deel geen spoilers 'Avengers: Endgame'!

Joe en Anthony Russo danken de fans voor hun steun.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Algemeen
Over precies één week verschijnt Avengers: Endgame in de Nederlandse bioscopen. Na het uitlekken van een hoop spoilers gisteren, roepen regisseurs Anthony en Joe Russo nu via een open brief op social media op om géén spoilers van de film te delen. Eerder deed Marvel voor Infinity War eenzelfde oproep.



Dit is het dan. Dit is het einde. Het einde van een nog nooit eerder gerealiseerde verhalenmozaïek, die elf jaar geleden begon. Aan iedereen die deze reis met ons gemaakt heeft en zo ontzettend veel geïnvesteerd heeft in deze personages en verhaallijnen; weet dat wij samen met ons team de afgelopen jaren alles hebben gegeven om een verrassend en emotioneel slotdeel voor deze saga te kunnen maken.

Omdat zo velen van jullie tijd en liefde hebben geïnvesteerd in deze verhalen, vragen we nogmaals om jullie hulp. Alsjeblieft, deel géén spoilers de komende weken als je Endgame hebt gezien. Niemand wil immers dat zijn of haar kijkervaring verpest wordt door spoilers. Denk eraan; Thanos eist nog steeds dat je zwijgt. Zoals altijd, wensen wij jullie succes en een prettige kijkervaring.

Anthony en Joe Russo




Let op! Géén spoilers op FilmTotaal!
We zullen proberen om de site de komende week zoveel mogelijk spoilervrij te houden om jullie en onze kijkervaring niet te verpesten. Echter, het kan zijn dat we een artikel posten met daarin een aantal spoilers. Dergelijke artikelen zijn altijd voorzien van een waarschuwing.

#DontSpoilTheEndgame


Avengers: Endgame verschijnt op 24 april in de Nederlandse bioscopen!

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

dakai-world

Avatar

Ik hoop dat FT ook de posts kan modereren, waarin hopeloze zielen Endgame dan toch random proberen te spoilen.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Helaas zijn er altijd hufters die anderen hun kijkplezier willen vergallen. Ik vrees dat die open brief weinig zal uithalen. Internet vermijden is gewoon het beste wat men kan doen.

Ang3l

Avatar

Ik snap werkelijk waar niet wat er aan is om zoiets voor anderen te vergallen. Als je zelf niet kan wachten tot de bios en de gelekte versie in baggerkwaliteit wil kijken (geen diee waarom, maar oke) doe dat dan lekker voor jezelf. Dat is jouw keuze (niet je goed recht, want t is illegaal). Maar verpest t daarna dan niet voor anderen.

Om t met de woorden van Nielson te zeggen: Waarom zou je dat doen?!

adofmirosch

Avatar

Een week geen Marvel nieuws is ook een goed idee! ;)

shellghost

Avatar

Ik hoop dat iedereen die hier "grappig" denkt te gaan doen een weekban of langer krijgt.

Moviemagic

Avatar

adofmirosch "Een week geen Marvel nieuws is ook een goed idee! ;)"


Ze hebben wel de clickbaits nodig. Daarnaast een filmsite die geen recent nieuws gaat brengen over mogelijk één van de grootste films van het jaar....???

Chrischzz

Avatar

Ik mag ook hopen dat zodra de film uit is, dat Filmtotaal niet in de titels en de onderschriften gelijk een spoiler erin gooien.

Dat hebben jullie nl. ook al vaker gedaan.

gbfan

Avatar

Misschien dat FT ook hun eigen berichten een wat kan beperken

chefry1983

Avatar

Ik houd netjes mijn mond

Pato

Avatar

Dit is net zoiets als een schilder die een bordje "Pas geverfd" gebruikt ... en dan TOCH mensen die gaan voelen ...

CAPE OF GOOD FILMS

Avatar







cap wordt terug in de tijd gestuurd , om ongezien het een en ander te veranderen en neigt het verlangen om zichzelf op te offeren voor de verloren zielen, maar de verrassing was juist dat hij de plek van zijn oude pik in nam om met zn geliefde Peggy in het bed herenigd te worden.....Einde

Sunspot

Avatar

Heb wel wat gelezen, denk ik, weet niet of het echt spoilers waren.

Maar dan nog, ga het sowieso zien, leuke is dat het zo visueel is, beetje spoilertekst stelt eigenlijk niet veel voor, voor mij niet Smiley face.

Maar liever niet natuurlijk.

nieuwslaatste nieuws

meest populair