Algemeen

Door 'John Wick' geïnspireerd huurmoordenaarshotel opent deuren

Het in de filmreeks bekende hotel voor huurmoordenaars is tijdelijk écht te bezoeken!

door Steven van der Vegt om 05:36 in Algemeen
In de eerste twee films maakten we al uitgebreid kennis met The Continental Hotel, de bijzondere ontmoetingsplaats voor een kleurrijke verzameling aan huurmoordenaars. Ongetwijfeld zal deze plaats wederom te zien zijn in het nog te verschijnen derde deel, maar je hebt nu ook de kans om zelf dit hotel binnen te stappen.

Voor de première van John Wick: Chapter 3 - Parabellum wordt het hotel 'One Hanson Place' in New York vanaf 10 mei qua interieur omgetoverd tot The Continental Hotel uit de films, één week voordat de film in première gaat. Hoe lang deze actie gaat duren en wat het mag kosten is nog niet bekend, want je kan vooralsnog geen boeking plaatsen. Men heeft wel al laten weten wat je zoal kan verwachten. Zo krijg je een kogelwerend vest op maat en zijn er acteurs om de filmische ervaring compleet te maken.

De nieuwe John Wick
Het hotel dat deze levensechte ervaring gaat aanbieden, is echter niet de daadwerkelijke opnamelocatie. Het exterieur werd opgenomen bij verschillende gebouwen op het bekende Wall Street, terwijl het interieur in een studio werd opgenomen.

Het derde deel van de John Wick-reeks gaat op 17 mei in première. Na de gebeurtenissen van de tweede film, is John Wick met een prijs van 14-miljoen op zijn hoofd op de vlucht voor zowel vijanden als collega's. In de titelrol zien we wederom Keanu Reeves, bijgestaan door o.a. Halle Berry en met een terugkerende Laurence Fishburne en Ruby Rose, met ook weer Chad Stahelski op de regiestoel. Check hieronder de laatste trailer van de nieuwe film:Dus, ben jij zo'n grote fan dat je een (waarschijnlijk prijzig) reisje naar New York voor deze ervaring over zou hebben?

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

CAPE OF GOOD FILMS

Avatar

Wat is het nut hier nou van... Hou dan toch gelijk een exclusieve screening van de film in dat hotel en een meet and great met de man John wick zelf.

Maac

Avatar

^Het nut is omzet, als je het echt wilt weten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair