Algemeen

Nu al tegenslag voor nieuwe 'Ghostbusters' film?

De film lijkt vertraging op te lopen.

door Bram de Groot om 05:36 in Algemeen
Een paar jaar geleden was er nog de gekraakte "vrouwelijke" Ghostbusters-films en even geleden werd een nieuwe film aangekondigd, vermoedelijk vooral met jonge acteurs. De verschijningsdatum werd geprikt in juli 2020, maar nu lijken de opnames uitgesteld.

De opnames voor de film van regisseur Jason Reitman (Up in the Air, Juno), de zoon van Ivan Reitman, de regisseur van Ghost Busters (1984) en Ghostbusters II (1989), zouden snel aanvangen. Discussing Film meldt nu dat deze pas op 12 juli moeten starten en dat is bijna exact een jaar voor de verschijning van de film. Mogelijk is dit te kort dag om de film ook visueel op tijd af te hebben voor verschijning in juli 2020.


Originele cast terug
Nieuwe namen in de derde Ghostbusters-film zijn in ieder geval Mckenna Grace (Captain Marvel), Finn Wolfhard (IT) en Carrie Coon (Widows). Van Bill Murray, Dan Aykroyd en Ernie Hudson wordt verwacht dat ze op een of andere manier ook een aandeel hebben.

De opnames voor de film die Paul Feigs Ghostbusters uit 2016 zal negeren, starten in Calgary in Canada en de verschijningsdatum staat vooralsnog op 9 juli 2020. Hieronder de eerdere teaser:4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Monojaxx

Avatar

En nu hopen dat andere filmmakers hiervan leren. Geen vrouwen inzetten waar normaal gesproken mannenrollen voor bedoeld zijn. Dat is niet discriminerend, het werkt gewoon niet. Oceans 8 was ook geen hol aan.

Blackeyedangel

Avatar

Je geeft specifiek vrouwen de schuld dus is het juist wel discriminerend :P

De films waren gewoon kut.

Pronk47

Avatar

Gisteren die vrouwelijke versie gezien op Netflix,naar 20 minuten had ik het wel gezien,wat een aanfluiting.

Gigan72

Avatar

@Pronk
Bij het zien van de trailer wist ik al dat het troep is.
Ik kan gelukig zeggen dat ik die fake Ghostbusters film niet gezien heb en dat ik hem ook nooit zal gaan kijken.

nieuwslaatste nieuws

meest populair