Nu al tegenslag voor nieuwe 'Ghostbusters' film?

De film lijkt vertraging op te lopen.

Een paar jaar geleden was er nog de gekraakte "vrouwelijke" Ghostbusters-films en even geleden werd een nieuwe film aangekondigd, vermoedelijk vooral met jonge acteurs. De verschijningsdatum werd geprikt in juli 2020, maar nu lijken de opnames uitgesteld.

De opnames voor de film van regisseur Jason Reitman (Up in the Air, Juno), de zoon van Ivan Reitman, de regisseur van Ghost Busters (1984) en Ghostbusters II (1989), zouden snel aanvangen. Discussing Film meldt nu dat deze pas op 12 juli moeten starten en dat is bijna exact een jaar voor de verschijning van de film. Mogelijk is dit te kort dag om de film ook visueel op tijd af te hebben voor verschijning in juli 2020.


Originele cast terug
Nieuwe namen in de derde Ghostbusters-film zijn in ieder geval Mckenna Grace (Captain Marvel), Finn Wolfhard (IT) en Carrie Coon (Widows). Van Bill Murray, Dan Aykroyd en Ernie Hudson wordt verwacht dat ze op een of andere manier ook een aandeel hebben.

De opnames voor de film die Paul Feigs Ghostbusters uit 2016 zal negeren, starten in Calgary in Canada en de verschijningsdatum staat vooralsnog op 9 juli 2020. Hieronder de eerdere teaser:



NieuwsFilm

meest populair