Celebrity

'Kit Harington verloor bijna iets héél dierbaars bij opnames GOT'

Acteren is niet altijd een veilige bedoeling.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 15:10 in Celebrity
Het leven een acteur is niet zonder gevaar. Zo verloor Kit Harington bijna een van zijn teelballen tijdens de opnames van de fantasyserie Game of Thrones, zo vertelt hij in een achter-de-schermen-filmpje. "Ik kon niet om hulp roepen", zegt hij.

Het had niet veel gescheeld of Kit Harington (32) had het met één testikel minder moeten doen. De Britse acteur, die de rol van Jon Snow speelt in Game of Thrones, kwam namelijk klem te zitten tijdens een ritje op een soort 'mechanische stier'. Deze robots worden onder meer gebruikt om de drakenvluchten te filmen voor Game of Thrones.

"Ik werd heen en weer geslingerd voor een scène", vertelt Harington in de video. "Mijn rechterbal kwam op een gegeven moment klem te zitten en ik had geen tijd om stop te roepen". Harington dacht serieus dat deze stunt niet goed voor hem zou aflopen. "Ik werd letterlijk bij mijn ballen gegrepen". Gelukkig voor Harington is alles goedgekomen.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Ik moet me zo enorm inhouden qua opmerkingen :D

Gigan72

Avatar

'KIT HARINGTON VERLOOR TEELBAL BIJNA NA HEFTIGE WIP STIER.....

Uhhhhhh wtf ?
Zo als FT het neer zet lijkt het net of kit keihard genomen is door een stier...

Steve-O

Avatar

Moet bijna niet voor teelbal?

Frietgezicht

Avatar

Echt iets om bij Graham te vertellen waarna het publiek op commando er keihard om kan lachen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair